Nutteloze zonnelader-app al meer dan een miljoen keer gedownload

Redactie
4 april 2012, 18:30
1 min leestijd
Nutteloze zonnelader-app al meer dan een miljoen keer gedownload
Nutteloze zonnelader-app al meer dan een miljoen keer gedownload
Nutteloze Solar Charger Android-app

Niet alle apps in Google Play zijn even nuttig, maar sommigen zijn echt zinloos. Zo is de Android-app Solar Charger inmiddels al meer dan een miljoen keer gedownload. Volgens de beschrijving in Google Play kan de app je telefoon opladen door de app te starten en deze in de zon te leggen. Hoewel de techniek al vergevorderd is, kan dit helaas nog niet met de huidge generatie telefoons. Als je verder leest in de beschrijving is te zien dat het hier om een grap gaat.

Het lijkt erop dat de meeste mensen niet verder lezen dan de eerste paar regels want dan zou je er al vlug achterkomen dat de app niet doet wat deze belooft. Zo maakt de app scheetgeluiden tijdens het opladen in de niet-bestaande Pro-versie en volgt tabletondersteuning pas in latere versies.

Lees verder na de advertentie.

The only reason for this app is to collect the mentally challenged trolls – who never read the description this far – complaining about every app.

Onderaan in de beschrijving is te vinden dat de app natuurlijk niet je telefoon kan opladen. In de woorden van de makers: “De enige reden voor deze app is om mentaal beperkte trollen bijeen te brengen, die nooit de beschrijving tot dit punt hebben gelezen, en over iedere app klagen.” Kennelijk is Solar Charger een stil protest tegen de vele nutteloze reacties in Google Play met opmerkingen die in de beschrijving worden beantwoord.

Downloaden via Android Market: Solar Charger (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu