De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Zo krijg je als eerste updates voor je Nvidia Shield-apparaat

Erwin Vogelaar
3 mei 2017, 20:22
1 min leestijd
Zo krijg je als eerste updates voor je Nvidia Shield-apparaat

Nvidia is een Shield Preview Program gestart. Inschrijvers krijgen als eerste nieuwe updates voor hun tablet of mediaspeler.

Lees verder na de advertentie.

Nvidia Shield Preview Program

Nvidia zullen velen alleen kennen van de krachtige videokaarten, maar er verschijnt ook andere hardware van het bedrijf op de markt. Specifiek tablets en mediaspelers die op Android draaien. Het nieuwste apparaat is de 2017-versie van de Nvidia Shield TV, die net als de vorige versies geleverd wordt met een controller om games mee te spelen. Nvidia is nu een testprogramma gestart, zodat gebruikers sneller updates kunnen uitproberen.

Nvidia Shield Preview Program

Als een Nvidia-apparaat een update krijgt, dan komen er soms flink wat nieuwe mogelijkheden bij. Zeker als het gaat om een nieuwe versie van Android. Doorgaans worden er ook extra Shield-specifieke functies geïntroduceerd, zodat de updates nog interessanter zijn. Om nu als eerste deze verschillende updates te ontvangen, kun je jezelf opgeven voor het Shield Preview Program. Hier heb je dus wel een Nvidia Shield-apparaat voor nodig. Vervolgens kun je jezelf op deze pagina inschrijven.

Eerst moet je een account voor het Shield-forum maken. Dit is nodig, omdat je door je deelname aan dit testprogramma ook toegang krijgt tot een privédiscussie waar je kunt vertellen wat je van de updates vindt. Op deze manier kan Nvidia nog aanpassingen maken voordat een update breed wordt uitgerold. Vervolgens kun je op bovenstaande pagina jezelf registreren met je forumnaam, e-mail-adres en het serie- en productnummer van je apparaat. Heb je meerdere Shield-apparaten in huis die je mee wil laten doen met het testprogramma, dan moet je ze dus apart registreren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu