Arnhemse Android-winkel O-Droid lanceert webwinkel

O-Droid Store openingDe Arnhemse O-Droid Store heeft zijn eigen webwinkel geopend, waardoor veel producten uit de winkel ook online te bestellen zijn. O-Droid biedt onder andere de Chromecast en Moto G aan.

Verder zijn er onder andere boeken, accessoires, Chromebooks, smartphones en tablets van onder andere Chinese merken en Android-sticks te vinden. Ook de schattige Andru-oplader is middels de webshop van O-Droid te koop.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Over O-Droid

O-DroidDe O-DROID Store is een plek waar de consument en ondernemer terecht kan om een Android device letterlijk in handen te nemen, te voelen, te bekijken en uit te proberen. Een plek waar men met alle vragen omtrent Android en het device terecht kan. Een plek waar men met elkaar informatie over Android uit kan wisselen. Een plek waar men rustig kan werken onder het genot van een goede kop koffie en een lekkere versnapering. Een plek waar men de kennis kan updaten door middel van deelname aan workshops, voor jong en oud. Een plek waar men beginnende kunstenaars een platform aanbiedt. Kortom een plek waar men Android kennis kan vergaren! In de O-DROID Store bieden wij gratis Wifi en opladen van uw mobile device!

AndroidPlanet is de officiële nieuws-partner van O-Droid en verzorgt het nieuws dat in de winkel te lezen is.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.