O2 wil dit jaar 6 tot 8 Android-toestellen uitbrengen in Duitsland

o2-germanyDe Duitse operator O2 heeft grootse plannen met Android. In Duitsland is T-Mobile de enige aanbieder van de G1, maar dat weerhoudt andere operators natuurlijk niet om ook naar Android-toestellen te kijken. Op de Innovation Days 2009 van O2 kondigde het bedrijf aan dat ze 6 tot 8 Android-toestellen willen uitbrengen in de loop van 2009.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


O2 is dochterbedrijf van Telefonica, die op z’n beurt lid is van de Open Handset Alliance. Telefonica is op wereldniveau de derde operator met meer dan 220 miljoen abonnees.

Een productmanager van O2 vertelde over de 6 tot 8 toestellen, nadat eerder op de persbijeenkomst was verteld dat O2 van plan is meerdere Android-toestellen aan te bieden. Maar er blijven nog veel vraagtekens: we weten niet welke fabrikanten de toestellen gaan leveren en op welke termijn.

Via: Basic Thinking

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.