Officiële aankondiging Sony Ericsson Xperia Play op 13 februari

Wouter Nijsen
7 februari 2011, 17:01
1 min leestijd
Officiële aankondiging Sony Ericsson Xperia Play op 13 februari

Sony Ericsson_Xperia Play_AndroidDe Xperia Play aka Playstation-telefoon gaat het nieuwe Android vlaggenschip van Sony Ericsson worden. Al geruime tijd circuleren foto’s en specificaties en zijn er aannames gedaan omtrent de exacte datum waarop Sony Ericsson de Xperia Play officieel wereldkundig zal maken. De verwachting was dat deze presentatie plaats zou vinden tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Via hun Facebook-pagina geeft Sony Ericsson nu duidelijkheid.

Op die Facebook pagina is nu namelijk een affiche te zien met daarop de mededeling dat presentatie van de Xperia Play op 13 Februari zal plaatsvinden, een dag dat Sony Ericsson “toevallig” een event in Barcelona organiseert.

Wij van Android Planet zullen tijdens het MWC in Barcelona aanwezig zijn en uiteraard proberen de Xperia Play aan een nader onderzoek te onderwerpen en bevestiging zoeken voor de specificaties die vooralsnog melding maken van een 1 GHz Qualcomm Snapdragon processor, trackpad en een 4 Inch touchscreen met Bravia techniek.

Categorie: Fabrikanten
Spotlights: Android, Sony, Xperia Play

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's