Officiële firmware HTC Salsa en HTC ChaCha uitgelekt
Wouter Nijsen

htc-salsa-chacha_AndroidBegin dit jaar presenteerde HTC een serie nieuwe Android-telefoons waaronder de HTC Salsa en de HTC ChaCha. Deze beide Android-toestellen zijn lekker compact en gaan door het leven als ‘Facebook-telefoons’. De HTC Salsa heeft een bekende formfactor met een 3,2-inch touchscreen en de HTC ChaCha heeft een 2,6-inch touchscreen met daaronder een QWERTY-toetsenbord. De Facebook-integratie is zowel in de hardware als in de bekende HTC Sense interface doorgevoerd. zo is bijvoorbeeld de weerinformatie die je normaal gesproken onder de Sense-klok tegenkomt vervangen door Facebook statusupdates.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het zou wel eens niet al te lang kunnen duren voordat deze aangepaste versie van HTC binnenkort ook voor andere HTC toestellen beschikbaar zal zijn. Recent is de officiële firmware van zowel de HTC Salsa als de HTC ChaCha uitgelekt en beschikbaar als download. Uiteraard is dit gebeurd zonder goedkeuring van HTC, maar het stelt handige ontwikkelaars en/of rom-bakkers in staat een custom-rom uit te brengen voorzien van de voor Facebook aangepaste HTC Sense-interface. Heb je een HTC Android-telefoon, root-acces en ben je fanatiek gebruiker van custom-roms dan zou er binnenkort wel eens iets leuks kunnen opduiken om op je toestel te flashen.

Wil je de firmware downloaden dan kun je terecht op 911HTC voor de rom van de HTC Salsa en de HTC ChaCha

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.