Officiele firmware-update HTC Hero nu beschikbaar

Wouter Nijsen
15 september 2009, 19:44
1 min leestijd
Officiele firmware-update HTC Hero nu beschikbaar
large4

De Sense-interface die HTC toepast op de Hero heeft voor veel opzien gezorgd bij Android-gebruikers. Deze nieuwe interface maakt, door zijn eenvoudige bediening en mooie grafische interface, Android voor een grotere groep gebruikers interessant. Maar het is nu juist die Sense-interface die voor kleine problemen met de Hero zorgt. In de praktijk blijkt dat het geheel niet helemaal zo vloeiend loopt als de bedoeling is.

Met name als je een flink aantal widgets op de verschillende homescreens hebt staan heeft de Hero de neiging te vertragen. Sinds een paar dagen is er in enkele landen een firmware-update beschikbaar die dit probleem moet verhelpen. Vanaf nu is ook voor de Nederlandse Hero-gebruikers de officiële update beschikbaar.

Lees verder na de advertentie.

De firmware met versie 2.73.405.5 is te downloaden via de HTC supportsite  en helaas niet geschikt voor de T-Mobile G2 touch, de T-Mobile versie van de Hero. Volg de instructies op de HTC-site voordat je de update start. Zo is het raadzaam een backup van je gegevens te maken en ervoor te zorgen dat de acculading tenminste 30% is.

hero1(1)

Downloaden via de HTC supportsite

Categorie: Firmware
Spotlights: Android, HTC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's