De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Officiële Formule 1-applicatie komt naar Android

Redactie
13 maart 2011, 23:05
1 min leestijd
Officiële Formule 1-applicatie komt naar Android
formule1

Er komt een officiële Formule 1-applicatie beschikbaar voor Android-toestellen. De raceorganisatie is van plan om in samenwerking met Vodafone een applicatie te laten ontwikkelen, waarmee je live tijden rechtstreeks naar je telefoon krijgt gestuurd. De app krijgt ook notificaties, zodat je weet wanneer een race begint en wat de belangrijkste gebeurtenissen zijn. Om alle functies van de app te kunnen gebruiken moet je een account op Formula1.com hebben. Hoewel de organisatie nog geen datum heeft gegeven, wordt gesproken over “the next few days”.

Verder is het zo, dat de Quantas Australian Grand Prix op het programma staat voor het weekend van 25 tot en met 27 maart in Melbourne. Dat zou een mooie streefdatum zijn om ook de app beschikbaar te stellen. Nadat de Android-app op de markt is zullen ook andere platformen zoals iOS volgen.

Lees verder na de advertentie.

In de app is informatie te vinden over de parcoursen, weersinformatie (luchtdruk, regen, luchtvochtigheid), statusinformatie, tekstcommentaar en resultaten van eerdere races in het seizoen. Een programmaboekje met komende races en actuele standen is er natuurlijk ook in te vinden.

Meer info: Formula1.com

formula 1 android
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu