De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Eerste officiële foto Samsung Galaxy S21 laat relatief dikke schermranden zien

Mike Peek
15 december 2020, 20:18
2 min leestijd
Eerste officiële foto Samsung Galaxy S21 laat relatief dikke schermranden zien

Er is eindelijk een officiële foto verschenen van de Samsung Galaxy S21. Daarop is te zien dat het toestel dikkere schermranden krijgt dan verwacht.

Lees verder na de advertentie.

Officiële foto Samsung Galaxy S21 gelekt

Er zijn al veel renders verschenen van de Samsung Galaxy S21. Die gaven ons een beeld van hoe het toestel er ongeveer uit zou zien. Evan Blass, die vaker afbeeldingen van smartphones lekt, maakt nu aan alle twijfels een einde. Hij heeft namelijk een persfoto van Samsung zelf online gezet.

Op deze officiële foto is te zien dat de Samsung Galaxy S21 zoals voorspeld een plat scherm krijgt. De bezels lijken wel wat minder dun dan we op basis van de renders hadden verwacht. Vooral de “kin” aan de onderkant van het toestel is nog steeds zichtbaar dikker dan de overige randen.

Dat is opvallend. Vorige week dook er een video van de Samsung Galaxy S21 Plus op. Die leek te bevestigen dat de bezels aan alle kanten even dun zijn. Wellicht was dat gezichtsbedrog. Een andere mogelijkheid is dat Samsung dit jaar onderscheid maakt tussen de gewone S21 en de Samsung Galaxy S21 Plus. In dat geval zou je dus het grotere en duurdere model moeten kopen als je de dunste schermranden wilt.

Samsung Galaxy S21 teaser
De camera’s op de achterkant van de Samsung Galaxy S21

Dit weten we al over de Samsung Galaxy S21-serie

De presentatie van de Samsung Galaxy S21 is op 14 januari. Inmiddels weten we al heel veel over de smartphones. Zo zijn de vermeende specificaties van de Samsung S21-modellen al een tijdje bekend. Daarnaast zouden de prijzen van de Samsung Galaxy S21-serie mogelijk iets lager liggen dan bij hun voorgangers.

Verder krijgt de Samsung Galaxy S21 Ultra waarschijnlijk ondersteuning voor de S Pen. Die feature was tot nu toe voorbehouden aan de Note-toestellen, zoals de Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rond de Samsung Galaxy S21-serie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of download de Android Planet-app.

Lees het laatste nieuws over Samsung:

Bronnen afbeeldingen: Evan Blass, 9to5Google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu