Officiële Google Nexus One Desktop Dock nu beschikbaar

Wouter Nijsen
28 januari 2010, 21:33
1 min leestijd
Officiële Google Nexus One Desktop Dock nu beschikbaar

We hebben op AndroidPlanet al eerder melding gemaakt van het gerucht dat Google met een eigen accessoirelijn voor de Nexus One zou komen. Het eerste produkt  is nu officieel  beschikbaar en luistert naar de naam: Google Nexus One Desktop Dock. Via dit dockingstation kun je de Nexus opladen en je muziek beluisteren. Voor deze laatste optie zijn twee mogelijkheden beschikbaar. Op de achterzijde is een 3,5mm aansluiting te vinden zodat je het dock op je HiFi-installatie kunt aansluiten met de meegeleverde audiokabel. Maar er is ook   Bluetooth aanwezig zodat je de muziek naar bijvoorbeeld een paar luidsprekers, of een hoofdtelefoon, met ingebouwde Bluetooth kunt streamen.

Lees verder na de advertentie.

Zodra je de Nexus One in het dock plaatst zal de klok-applicatie openen zodat je de Nexus ook als wekker kunt gebruiken. Binnen deze klok-applicatie kun je van de volgende mogelijkheden gebruikmaken:

  • Weergave van de tijd en de locale weersverwachting
  • Instellen van een alarm
  • Een diavoorstelling van je foto’s bekijken
  • Muziek afspelen
  • De schermverlichting dimmen.

De Nexus One Desktop Dock is per direct rechtstreeks bij Google te bestellen voor de prijs van $45. Helaas zullen we in Nederland nog even geduld moeten hebben, aangezien Nexus One en accessoires officieel bij ons nog niet leverbaar zijn. Meer informatie over dit dock is te vinden in de officiele handleiding (pdf)

Via: AndroidCentral

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's