Officiële NFL 2011 app voor Honeycomb-tablets gelanceerd

Officiële NFL 2011 app voor Honeycomb-tablets gelanceerdNet op tijd voor de start van het nieuwe American Football-seizoen is de officiele NFL 2011 app voor Honeycomb-tablets uitgebracht. Voor alle NFL-fanaten is dit een must-have app om op je tablet te hebben staan. NFL 2011 voor Android is compleet aangepast aan het grote scherm van de tablet en laat zien hoe een sport-applicatie behoort te zien. Veel informatie over wedstrijdschema’s en teams en daarnaast ook veel video’s om te bekijken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

NFL 2011 brengt je het laatste American Football-nieuws, scores en uitslagen. In de app kun je aangeven wat je favoriete team is, zoals de Dallas Cowboys of de Denver Broncos, zodat je in het beginscherm meteen het laatste nieuws van dat team ziet. Ook zijn de de stand en de komende wedstrijden op te zoeken. Tijdens een wedstrijd kun je ook de laatste info in de app zien zodat je precies weet hoeveel yards zijn afgelegd en hoeveel touchdowns zijn gescoord.

Een grote meerwaarde voor de applicatie zijn de vele video’s die hier te vinden zijn, en hierdoor is het een ideale manier om o de hoogte te blijven van het laatste ontwikkelingen in de American Football-competitie. Om NFL 2011 te installeren heb je een Android-tablet met minimaal Android 3.0 Honeycomb nodig. De app is gratis te downloaden in de Android Market.

Nog een tip voor de American Football-liefhebbers: de game Madden NFL 12 voor Android is inmiddels ook al uitgebracht.

Downloaden via Android Market: NFL `11 for Android Tablets (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.