De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Officiële NFL 2011 app voor Honeycomb-tablets gelanceerd

Redactie
9 september 2011, 18:08
1 min leestijd
Officiële NFL 2011 app voor Honeycomb-tablets gelanceerd
Officiële NFL 2011 app voor Honeycomb-tablets gelanceerd

Net op tijd voor de start van het nieuwe American Football-seizoen is de officiele NFL 2011 app voor Honeycomb-tablets uitgebracht. Voor alle NFL-fanaten is dit een must-have app om op je tablet te hebben staan. NFL 2011 voor Android is compleet aangepast aan het grote scherm van de tablet en laat zien hoe een sport-applicatie behoort te zien. Veel informatie over wedstrijdschema’s en teams en daarnaast ook veel video’s om te bekijken.

NFL 2011 brengt je het laatste American Football-nieuws, scores en uitslagen. In de app kun je aangeven wat je favoriete team is, zoals de Dallas Cowboys of de Denver Broncos, zodat je in het beginscherm meteen het laatste nieuws van dat team ziet. Ook zijn de de stand en de komende wedstrijden op te zoeken. Tijdens een wedstrijd kun je ook de laatste info in de app zien zodat je precies weet hoeveel yards zijn afgelegd en hoeveel touchdowns zijn gescoord.

Lees verder na de advertentie.

Een grote meerwaarde voor de applicatie zijn de vele video’s die hier te vinden zijn, en hierdoor is het een ideale manier om o de hoogte te blijven van het laatste ontwikkelingen in de American Football-competitie. Om NFL 2011 te installeren heb je een Android-tablet met minimaal Android 3.0 Honeycomb nodig. De app is gratis te downloaden in de Android Market.

Nog een tip voor de American Football-liefhebbers: de game Madden NFL 12 voor Android is inmiddels ook al uitgebracht.

Downloaden via Android Market: NFL `11 for Android Tablets (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu