Officiële persrender van HTC One Max gelekt
Gijs Ettes

htc one max 1Als je je afvraagt hoe de HTC One Max er precies uit gaat zien, hoef je niet langer te wachten. Befaamde lekker Evleaks heeft namelijk een zeer duidelijke render van het aankomende grote broertje van de HTC One vrijgegeven.

Op die render is te zien dat de HTC One Max inderdaad een grotere versie van de HTC One is, en net als de HTC One Mini vrijwel op geen enkel punt verschilt met HTC’s huidige vlaggenschip.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Persrender van HTC One Max biedt geen zekerheid over specificaties

Volgens eerdere geruchten huisvest de HTC One Max een scherm van 5,9 inch met een resolutie van 1080×1920 pixels. Verder zou het toestel een Snapdragon 800 bevatten, die met een quadcore-processor van 2.3GHz werkt, een batterij van van 3200 mAh en het interne werkgeheugen zou 2GB bedragen, de interne opslagcapaciteit 16GB.

Het is nog niet bekend wanneer en voor hoeveel de grote variant van de HTC One in de winkels komt te liggen. Eerst wordt de HTC One Mini waarschijnlijk goed in de markt gezet. Die kleinere broer van de HTC One ligt namelijk de komende maand in de Nederlandse winkelrekken, los verkrijgbaar vanaf ongeveer 430 euro.
htc one max 2

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.