De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Officiële persrender van HTC One Max gelekt

Gijs Ettes
12 augustus 2013, 9:48
1 min leestijd
Officiële persrender van HTC One Max gelekt
htc one max 1

Als je je afvraagt hoe de HTC One Max er precies uit gaat zien, hoef je niet langer te wachten. Befaamde lekker Evleaks heeft namelijk een zeer duidelijke render van het aankomende grote broertje van de HTC One vrijgegeven.

Op die render is te zien dat de HTC One Max inderdaad een grotere versie van de HTC One is, en net als de HTC One Mini vrijwel op geen enkel punt verschilt met HTC’s huidige vlaggenschip.

Lees verder na de advertentie.

Persrender van HTC One Max biedt geen zekerheid over specificaties

Volgens eerdere geruchten huisvest de HTC One Max een scherm van 5,9 inch met een resolutie van 1080×1920 pixels. Verder zou het toestel een Snapdragon 800 bevatten, die met een quadcore-processor van 2.3GHz werkt, een batterij van van 3200 mAh en het interne werkgeheugen zou 2GB bedragen, de interne opslagcapaciteit 16GB.

htc one max 2

Het is nog niet bekend wanneer en voor hoeveel de grote variant van de HTC One in de winkels komt te liggen. Eerst wordt de HTC One Mini waarschijnlijk goed in de markt gezet. Die kleinere broer van de HTC One ligt namelijk de komende maand in de Nederlandse winkelrekken, los verkrijgbaar vanaf ongeveer 430 euro.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One Max
HTC One Max

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu