De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Officiële renders OnePlus 7T Pro verschijnen online’

Colin Baak
7 oktober 2019, 9:48
2 min leestijd
‘Officiële renders OnePlus 7T Pro verschijnen online’

De OnePlus 7T is inmiddels gepresenteerd, nu is het wachten op het Pro-model. Donderdag 10 oktober aanstaande houdt OnePlus een groots evenement, waar het toestel hoogstwaarschijnlijk wordt aangekondigd. Nu zijn er officiële renders van het toestel verschenen, die de 7T Pro vanuit alle hoeken tonen.

Lees verder na de advertentie.

Officiële renders OnePlus 7T Pro verschenen

Via Twitter heeft telecominsider Ishan Agarwal verschillende afbeeldingen van de aankomende OnePlus 7T Pro geplaatst. Daarbij zijn er grote gelijkenissen te zien met zijn voorganger. Het toestel zal weer worden uitgebracht in een blauwe kleur.

De drie camera’s op de achterkant zijn onder elkaar geplaatst. Naast die module is ook een kleine extra sensor te zien, waarschijnlijk een Time of Flight-sensor (ToF). Daarmee wordt diepte nog beter vastgelegd, wat gebruikt kan worden voor portetfoto’s of augmented reality-doeleinden.

OnePlus lijkt weer te kiezen voor een volledig voorkantvullend scherm, iets dat geïntroduceerd werd bij de OnePlus 7 Pro. Een verborgen pop-up camera is namelijk in het toestel geplaatst en schiet naar buiten als je deze wil gebruiken. Door deze keuze kun je optimaal genieten van een volledig scherm zonder inkepingen. We gaan weer uit van een hoge resolutie (3120 bij 1440 pixels) en een 90Hz-ververssnelheid.

Wat interne hardware betreft wordt een Snapdragon 855 Plus verwacht, net zoals bij de 7T. Daarnaast zal het toestel volgens eerdere geruchten worden voorzien van minstens 8GB werkgeheugen en 256GB interne opslag. De accu zou een capaciteit krijgen van 4085 mAh en ondersteuning bieden voor Warp Charge 30T. Die snellaadtechniek zorgt ervoor dat het toestel nog sneller oplaadt dan zijn voorganger. Ten slotte heeft OnePlus eerder al bekendgemaakt dat de 7T Pro direct wordt uitgeleverd met Android 10.

OnePlus-event op 10 oktober

De Chinese fabrikant heeft eind september de OnePlus 7T al gepresenteerd, maar een prijs daarvan is nog niet bekend. Dat gebeurt waarschijnlijk donderdag 10 oktober, de dag dat OnePlus een event houdt. Ook verwachten we daar de OnePlus 7T Pro te gaan zien, een toestel dat veel weg heeft van de eerder dit jaar gepresenteerde OnePlus 7 Pro.

Op de hoogte blijven van al het nieuws van het OnePlus-event? Schrijf je dan in voor de Android Planet-nieuwsbrief, of download de gratis app!

Het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu