De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Omate TrueSmart: geavanceerde Android-smartwatch te koop via Kickstarter

Redactie
21 augustus 2013, 16:34
1 min leestijd
Omate TrueSmart: geavanceerde Android-smartwatch te koop via Kickstarter
OmateTrueSmart-goed

De Omate TrueSmart, een geavanceerde Android-smartwatch, gaat vanaf woensdag in de ‘verkoop’ via crowdfundingplatform Kickstarter. De Omate TrueSmart combineert de functionaliteiten van een smartphone met het gemak van het dragen van een horloge. De smartwatch draait op Android 4.2 (Jelly Bean) en is voorzien van een speciale app die de smartwatch vorm geeft. Onder andere een horloge, telefoon, camera, de gps, notificaties, Android-apps, sporttracker en gezondsheidsmonitor behoren toto de mogelijkheden die Omate TrueSmart biedt.

Lees verder na de advertentie.

Omate TrueSmart mogelijkheden

Omate TrueSmart

De Omate TrueSmart kan met onder andere smartphones en Google Glass worden verbonden, maar is ook geheel zonder een verbonden apparaat te gebruiken. Omdat de smartwatch over een simkaartslot en optie tot 3g-verbinding heeft, kun je dus met de Omate TrueSmart gewoon bellen, internetten en berichten versturen. Ook is er een slot van een micro-sd-kaart aanwezig waarmee het geheugen van 4GB naar 32GB uitgebreid kan worden.

Verder is de Omate TrueSmart voorzien van een 1,54 tft-scherm met een resolutie van 240 bij 240 pixels, 1,3GHz dualcore-processor, 512MB werkgeheugen en een batterij van 600 mAh. Daarnaast is er een 5 megapixel-camera, Bluetooth 4.0 en wifi b/g/n aanwezig.

De Omate TrueSmart is tevens waterbestendig en kan tegen een stootje en wat stof.

Omate TrueSmart bestellen

De smartwatch is via Kickstarter te bestellen voor een prijs van 179 dollar (133 euro). De Omate TrueSmart wordt, als het project succesvol wordt gefinancieerd, in oktober en november aan zogeheten backers geleverd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu