De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Onaangekondigde Samsung Galaxy Note 7 duikt op

Redactie
24 december 2012, 11:37
1 min leestijd

Eerder deze maand doken benchmarkresultaten op van een nieuw Samsung-toestel: de GT-N5100, een apparaat met een 7 inch-scherm. Die benchmarkresultaten zijn aangevuld met nieuwe informatie over de GT-N5100, eveneens door een benchmark van GLBenchmark. Het toestel wordt waarschijnlijk een Note (vandaar de N in het typenummer), krijgt een 7 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 800 pixels en draait op Android 4.1.2 Jelly Bean. De Galaxy Note 7 is geen geheim meer.

De Galaxy Note 7 draait op een Samsung Exynos 4412 1.6Ghz quadcore-processor en zal eenzelfde resolutie en pixeldichtheid hebben als de Google Nexus 7: ongeveer 216 pixels per inch, dat met de meeste high-end smartphones van dit moment te vergelijken is.

Lees verder na de advertentie.

De 7 inch-markt loopt storm: zowel Acer, Asus als Amazon met hun Kindle Fire doen goede zaken. Ook Apple’s iPad Mini gooit hoge ogen in deze sector. Samsung ziet nieuwe kansen en gaat de tablet waarschijnlijk voor een mooie prijs aanbieden om zo met de andere fabrikanten te kunnen concurreren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Samsung Galaxy Note
Samsung Galaxy Note

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu