Tele2 introduceert ongelimiteerd abonnement voor 25 euro per maand

Rick van der Veer
15 mei 2017, 17:04
1 min leestijd
Tele2 introduceert ongelimiteerd abonnement voor 25 euro per maand

Tele2 heeft zijn nieuwe abonnementen gepresenteerd. Het duurste abonnement gaat 25 euro per maand kosten, en biedt een bundel met een onbeperkte hoeveelheid minuten, sms’jes en data.

Lees verder na de advertentie.

Onbeperkt Tele2 abonnement

Met de nieuwe Tele2-abonnementen biedt het bedrijf als goedkoopste in Nederland een abonnement aan dat volledig onbeperkt te gebruiken is. Met Tele2 Unlimited Data mag je in Nederland onbeperkt gebruik maken van mobiel internet, bellen en sms’en. In de rest van de EU mag je met dat abonnement 6GB aan data verstoken. Dit Tele2 sim only abonnement is vanaf aanstaande woensdag, 17 mei, te bestellen voor zowel nieuwe als oude klanten. Overstappen kan ook als je huidige abonnement nog loopt.

Tele2 abonnement

De overige abonnementen van Tele2 zijn ook bijgewerkt. De 2- en 24GB-bundels zijn geschrapt, terwijl de bundels met 1-, 5- of 10GB een euro per maand goedkoper geworden zijn. Het verschil van 4 euro tussen een bundel van 100 belminuten en onbeperkt geldt nog steeds.

Voor een euro extra per maand maak je bij Tele2 bovendien je abonnement maandelijks opzegbaar. Met zo’n abonnement heb je iedere maand de vrijheid om te switchen naar een andere provider als Tele2 niet bevalt. Het 4G-netwerk van Tele2 dekt inmiddels 97 procent van Nederland.

Ongelimiteerde bundels bij andere providers

Naast Tele2 biedt ook T-Mobile een abonnement aan zonder limieten op je tegoed. Dat abonnement, Go Unlimited, kost 35 euro per maand. KPN en Vodafone hebben geen onbeperkte bundels: bij KPN kun je op moment van schrijven maximaal 20GB krijgen voor 99 euro per maand, terwijl Vodafone voor 89 euro per maand 25GB aan tegoed aanbiedt.

Lees het laatste nieuws over Tele2

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu