HTC bevestigt dat One M8 update naar Android M krijgt

Redactie
15 juli 2015, 17:55
1 min leestijd
HTC bevestigt dat One M8 update naar Android M krijgt

HTC heeft bevestigd dat de One M8, het vorige  toptoestel van het Taiwanese merk, wel naar de aankomende versie van Android wordt geüpdatet. Het betreft de  update naar Android Marshmallow.

De komst van de firmware-update is bevestigd door Mo Versi van HTC. Het gebeurt wel vaker dat medewerkers van een groot techbedrijf via Twitter antwoord geven op de vragen van klanten, waarbij het antwoord nieuws is. Dit geldt bijvoorbeeld voor de tweet van Verse, waarin HTC voor het eerst bevestigt dat de One M8 de update naar de volgende Android-versie krijgt. Goed nieuws voor One M8-bezitters.

One M8 Android M

Het was nog niet duidelijk of de One M8  de firmware-update zou krijgen – in tegenstelling tot de One M9. HTC gaf al eerder aan wel de One M9 naar Android M te updaten. De release van Android M staat gepland voor het vierde kwartaal van dit jaar, waarna de meeste fabrikanten hun smartphones in het eerste kwartaal van 2016 van de nieuwe Android-versie voorzien.

Hoe Android M uiteindelijk gaat heten, is nog niet bekend. Velen speculeren over de naam, waarbij de termen Marshmallow, Macaron en Milk Shake vaak worden genoemd.

One M8 kopen?

De One M8 los kopen is mogelijk vanaf 409 euro. Een mooie deal. Je krijgt het toestel gratis bij een One M8 abonnement vanaf 24 euro.

HTC One M8
HTC One M8
9,0
Welke HTC One M8 wil je?
Wij hebben momenteel geen HTC One M8 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Laatste nieuws over HTC

Categorieën: Fabrikanten, Firmware
Spotlight: HTC
Device: HTC One M8

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's