De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

OnePlus 2 wordt op 27 juli officieel onthuld

Wouter Nijsen
25 juni 2015, 21:03
1 min leestijd
OnePlus 2 wordt op 27 juli officieel onthuld

De OnePlus 2, de opvolger van de populaire OnePlus One, wordt op 27 juli officieel  onthuld. Uniek is dat de onthulling geheel in virtual reality te volgen is, waardoor mensen de presentatie kunnen bijwonen.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 2 aankondiging op 27 juli

OnePlus maakt vanavond bekend haar nieuwe smartphone op 27 juli te onthullen. Het toestel wordt op een bijzondere manier uit de doeken gedaan, want de aankondiging is geheel in virtual reality te volgen. OnePlus maakt bekend dat gebruikers de presentatie middels een vr-bril kunnen bijwonen, en om zich heen kunnen kijken.

Het bedrijf  maakt echter  geen  nieuwe specificaties bekend. Hierdoor  is er nog steeds weinig over het toestel bekend. OnePlus kiest er in tegenstelling tot veel andere fabrikanten voor om de specificaties stap voor stap te onthullen.

OnePlus Two aankondiging

Wat we weten over de OnePlus  2

Wel is bekend dat de OnePlus 2 standaard over een usb-c-poort beschikt.  Met usb-c maakt het niet meer uit hoe je een  kabeltje in het toestel steekt. Daarnaast zorgt usb-c voor een snellere doorvoer  van stroom en data, waardoor veel hogere snelheden worden behaald.

Eerder werd aangekondigd dat de OnePlus 2  wordt voorzien van een Snapdragon 810-chip van Qualcomm. Hierbij gaat het volgens OnePlus om een ‘koelere versie`, die moet voorkomen dat de chip oververhit raakt. Het bedrijf heeft in samenwerking met Qualcomm diverse optimalisaties doorgevoerd om dit te kunnen bewerkstelligen. Dat is nodig,  want de chip zorgt momenteel in andere toestellen voor problemen.

De verwachting is verder dat de OnePlus 2 beschikt over 5,5 inch-scherm (1920 bij 1080 pixels), 3GB aan werkgeheugen en een vernieuwde 13 megapixel-camera. Daarnaast draait het toestel op OxygenOS, het op Android gebaseerde besturingssysteem dat door OnePlus is ontwikkeld.

Het laatste nieuws over OnePlus

Bron: OnePlus
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Two
OnePlus Two

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu