OnePlus start uitrol Android 6.0-update voor OnePlus 2

Wouter Nijsen
6 juni 2016, 9:08
2 min leestijd
OnePlus start uitrol Android 6.0-update voor OnePlus 2

OnePlus is gestart met de uitrol van OxygenOS 3.0.2 voor de OnePlus 2, dat is gebaseerd op Android 6.0 (Marshmallow). Alle gebruikers kunnen de update de komende dagen verwachten.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 2 Android 6.0

De Android 6.0-update voor de OnePlus 2 werd al een tijdje als  bèta getest, maar wordt nu officieel uitgerold. OnePlus maakt bekend dat OxygenOS 3.0.2 binnen twee dagen voor alle gebruikers beschikbaar wordt. De update brengt een heleboel nieuwe features en verbeteringen. Let wel op dat de update opgeslagen vingerafdrukken verwijdert: die moet je dus opnieuw instellen.

snellere android-updates

OnePlus 2-bezitters kunnen aan de slag met Doze, de energiebesparende functie die het toestel in een slaapstand zet als je het niet gebruikt. Verder worden de algemene prestaties van de smartphone verbeterd en werkt de vingerafdrukscanner beter. Ook handig is dat je in het multitaskmenu bepaalde apps kunt vastzetten, waardoor ze niet afgesloten worden en je ze altijd kunt bereiken. Op het forum van OnePlus staan alle vernieuwingen van de update op een rijtje.

Meer over de OnePlus 2

De OnePlus 2 werd vorig jaar uitgebracht als de `vlaggenschip doder van 2015`, door uitstekende specs te bieden voor lagere prijs dan veel van zijn concurrenten. De telefoon wordt aangedreven door een Snapdragon 810-chip met 4GB RAM en 64GB aan opslagruimte. Ook is de OnePlus 2 voorzien van een 5,5 inch-full-hd-scherm, 13 megapixel-camera, 5 megapixel-frontcamera en een 3300 mAh-accu. Wil je meer weten over de smartphone, check dan onze  OnePlus 2 review.

Onlangs kreeg de OnePlus 2 een permanente prijsverlaging. De smartphone kost nu 319 euro, waarbij je het 64GB-model ontvangt. De prijzen van de OnePlus One en OnePlus X zijn verlaagd naar respectievelijk 249 en 239 euro. Vorige week werd duidelijk dat de OnePlus 3 op 14 juni wordt onthuld. De presentatie is volledig in virtual reality te volgen en het toestel zal direct zonder invite te koop zijn. OnePlus stapt zelfs volledig af van het invitesysteem, wat betekent dat toekomstige OnePlus-producten ook zonder uitnodiging verkrijgbaar zijn.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: OnePlus
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Two
OnePlus Two

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu