OnePlus 2 kopen: zo kom je het snelst aan een invite

Gijs Ettes
28 juli 2015, 21:00
2 min leestijd
OnePlus 2 kopen: zo kom je het snelst aan een invite

OnePlus heeft zijn langverwachte nieuwe vlaggenschip eindelijk uit de doeken gedaan. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven om kans te maken op een ongebruikte OnePlus 2 invite.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 2 invite bemachtigen

Net als de OnePlus One wordt ook zijn opvolger aanvankelijk alleen op uitnodiging verkocht. Om overproductie te voorkomen wordt er voor de release nog steeds met het gewraakte invitesysteem gewerkt, maar de productie van het toestel is wel flink opgeschroefd. Naar eigen zeggen heeft OnePlus 30 tot 50 keer zoveel toestellen beschikbaar voor de release. Daardoor moet het gemakkelijker en sneller worden om een  OnePlus 2 te bemachtigen.

oneplus 2 invitesysteem

Er zijn verschillende manieren om aan een OnePlus 2 invite te komen. Je kunt deze krijgen van een vriend die het toestel heeft gekocht of door mee te doen aan wedstrijden en promoties van OnePlus. Via de fora en sociale media (Facebook, Twitter en Instagram) van de fabrikant wordt informatie over nieuwe invites gedeeld, dus als je interesse hebt is het de moeite waard om deze in de gaten te houden.

Schrijf je in voor de reserveringslijst

Daarnaast kun je je via deze pagina inschrijven om een invite te ontvangen. Daarbij speelt mee hoe lang je al lid bent van het forum van OnePlus. Heb uiteindelijk een OnePlus 2 invite ontvangen, dan kun je de smartphone bestellen, waarna deze binnen drie weken wordt bezorgd. Bij je bestelling krijg je ook een aantal invites om uit te delen. Op basis van de voorraad kan het zijn dat je ze niet direct ontvangt.

oneplus 2 invite

Houd er tot slot rekening mee dat het aantal invites voor de OnePlus 2 aanvankelijk beperkt zal zijn. Heb je invites om uit te delen, dan heb je gewoonlijk tot twee weken de tijd om dit te doen. Een verstuurde uitnodiging is meestal slechts 24 uur geldig, dus de ontvanger moet er snel bij zijn. Is een invite verlopen, dan zal deze naar een andere geïnteresseerde gaan. Wanneer OnePlus precies afstapt van het invitesysteem is nog niet bekend.

Dit moet je weten over de OnePlus 2

De OnePlus 2 is duurder dan zijn voorganger, maar daar staan wel betere specificaties tegenover. Zo beschikt de opvolger van de OnePlus One over een krachtigere Snapdragon 810-chip van Qualcomm (die volgens OnePlus `koeler dan ooit` werkt), 4GB LPDDR4 werkgeheugen en een usb-c-poort. Ook is het toestel voorzien van een vingerafdrukscanner en een 3300 mAh-accu.

oneplus 2 invite

Verder is er dualsim-ondersteuning , bluetooth 4.1 en volledige ondersteuning voor het Nederlandse 4G-netwerk. Nfc en micro-sd (voor het uitbreiden van het opslaggeheugen) ontbreken helaas.  OnePlus noemt de smartphone zelf de `vlaggenschipdoder van 2016“². Het toestel moet dan ook high-end specs bieden voor een bescheiden prijs.  Het goedkopere model kost 339 euro en  heeft 16GB opslag en 3GB  LPDDR3 werkgeheugen, het duurdere model van 399 euro beschikt over 64GB opslag en 4GB van het snellere  LPDDR4 werkgeheugen.

→ Kom meer te weten over de OnePlus 2 en welke features het toestel biedt.

Het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu