OnePlus 2 aanstaande maandag even zonder invite verkrijgbaar

Gijs Ettes
9 oktober 2015, 10:33
1 min leestijd
OnePlus 2 aanstaande maandag even zonder invite verkrijgbaar

Op 12 oktober heb je even geen OnePlus 2 invite nodig om de ‘vlaggenschipdoder van 2016’ te bemachtigen. Het toestel gaat die dag een uur lang in de vrije verkoop en wel tussen 12.00 en 13.00 uur Nederlandse tijd.

Lees verder na de advertentie.

Lancering OnePlus 2 niet vlekkeloos

De lancering van de OnePlus 2 ging, net als die van zijn voorganger, alles behalve vlekkeloos. OnePlus beloofde een voorraad te hebben die 30 tot 50 keer zo groot was als bij de lancering van de OnePlus One, maar dat bleek zwaar overschat. Het gevolg was dat veel kopers lang moesten wachten om hun bestelling te ontvangen. Ook nu nog is de OnePlus 2 slecht verkrijgbaar, voornamelijk vanwege  het feit dat er maar  mondjesmaat nieuwe invites worden uitgedeeld.

oneplus 2 invite

Om het leed wat te verzachten heb je begin volgende week  even geen OnePlus 2 invite nodig om de smartphone te kopen. Aanstaande maandagmiddag is het zover en tot die tijd  lees je alles over het toestel in onze OnePlus 2 review. Overweeg je een andere nieuwe smartphone, check dan vooral ons overzicht met 5 goede alternatieven voor de OnePlus 2.

Meer over de OnePlus 2

De OnePlus 2 is de opvolger van de mateloos populaire OnePlus One en werd medio augustus geïntroduceerd voor 339 euro voor het model met 16GB opslag/3GB RAM en 399 euro voor het model met 64GB opslag/4GB RAM. Beide versies zijn verder identiek: zo beschikken ze over een krachtige Snapdragon 810-chip van Qualcomm, een usb-c-poort en een vingerafdrukscanner.

oneplus 2 invite

De OnePlus 2 is ook voorzien van een 5,5 inch-scherm met een 1080p-resolutie, een vernieuwde 13 megapixel-camera aan de achterkant en een 5 megapixel-frontcamera. Het toestel draait op het door OnePlus ontwikkelde OxygenOS, dat is gebaseerd op Android 5.1.1. De 3300 mAh-accu moet ervoor zorgen dat je met gemak het einde van de dag haalt.

Lees het laatste nieuws over de OnePlus 2

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu