De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Zo wordt het invitesysteem voor de OnePlus 2 minder frustrerend

Gijs Ettes
16 juli 2015, 17:11
1 min leestijd
Zo wordt het invitesysteem voor de OnePlus 2 minder frustrerend

OnePlus gaat het veel bekritiseerde invitesysteem verbeteren voor de release van de OnePlus 2. De telefoonmaker verwacht bovendien meer vraag en zal meer exemplaren gereed hebben voor de lancering.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 2 invitesysteem: meer toestellen, meer invites

Het invitesysteem bij de OnePlus One zorgde bij veel (potentiële) kopers voor de nodige frustratie en hoewel ook zijn opvolger aanvankelijk alleen op uitnodiging is aan te schaffen, doet OnePlus zijn best om het bestelproces minder frustrerend te maken. Zo wordt het sneller en gemakkelijker om je reservering door te geven, en is  het niet meer nodig om constant fora en social media in de gaten te houden voor invites.

Ook is de voorraad beschikbare toestellen 30 tot 50 keer groter dan het geval bij de eerste smartphone van OnePlus. Vanaf het begin zullen dus meer mensen de mogelijkheid hebben om de OnePlus 2 te kopen.

oneplus 2 invitesysteem

OnePlus kon bij zijn eerste smartphone nog moeilijk de vraag inschatten, maar heeft er vertrouwen in dat de OnePlus 2 het goed gaat doen. Heb je eenmaal een toestel bemachtigd, dan zul je veel sneller extra invites ontvangen om te delen met andere geïnteresseerden. Er komen zelfs fysieke uitnodigingen die je desgewenst kunt uitdelen (zie foto hierboven).

Op 27 juli aanstaande wordt de OnePlus 2 officieel uit de doeken gedaan, waarna we meer te weten komen over de precieze prijs, specs en het design van de nieuwe smartphone. Tot nu toe weten we sowieso dat hij over een usb-c-poort, vingerafdrukscanner, 4GB  LPDDR4 werkgeheugen en een Qualcomm Snapdragon 810-chip beschikt.

Het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Two
OnePlus Two

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu