De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

OnePlus 2 krijgt permanente prijsverlaging

Gijs Ettes
8 februari 2016, 11:00
1 min leestijd
OnePlus 2 krijgt permanente prijsverlaging

De OnePlus 2 heeft een permanente prijsverlaging gekregen. Het vlaggenschip van de Chinese fabrikant OnePlus kostte voorheen 399 euro, maar is nu voor 345 euro te bestellen. Zonder invite.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 2 prijs verlaagd

De verlaging van de OnePlus 2 prijs heeft overigens betrekking op het 64GB-model. De variant met 16GB is niet meer verkrijgbaar via de officiële site en kostte bij verschijning (augustus 2015) 339 euro. Voor nagenoeg hetzelfde bedrag krijg je nu dus de versie met 64GB opslag. Een ander voordeel van dit model is dat het beschikt over 4GB in plaats van 3GB aan werkgeheugen.

Sinds december vorig jaar is een invite niet meer verplicht om de OnePlus 2 aan te schaffen. Ook de goedkopere OnePlus X is die maand in de vrije verkoop gegaan. Dat toestel beschikt over  nagenoeg dezelfde specificaties als de OnePlus One, maar heeft een lagere adviesprijs van 269 euro.

De OnePlus 2 is de `vlaggenschipdoder van 2016` en combineert high-end specs met een laag prijskaartje. Het toestel wordt aangedreven door een Snapdragon 810-chip van Qualcomm met 3GB of 4GB aan werkgeheugen. Het scherm van de smartphone meet 5,5 inch en heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Ook is een usb-c-poort en vingerafdrukscanner aanwezig.

De OnePlus 2 beschikt verder over een 13 en 5 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde en draait op OxygenOS, dat is gebaseerd op Android 5.1.1 (Lollipop). De 3300 mAh-accu zorgt ervoor dat je met gemak het einde van de dag haalt. Meer over het toestel lees je in onze uitgebreide OnePlus 2 review.

Het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Two
OnePlus Two

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu