De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

OnePlus 2 krijgt 4GB LPDDR4 RAM

Redactie
8 juli 2015, 9:26
1 min leestijd
OnePlus 2 krijgt 4GB LPDDR4 RAM

De OnePlus 2, de aankomende smartphone van de Chinese startup OnePlus, krijgt 4GB  LPDDR4 aan werkgeheugen. Daarmee krijgt de smartphone 1GB meer RAM dan zijn voorganger, de OnePlus One.

Lees verder na de advertentie.

Dat maakt OnePlus bekend. Het bedrijf onthult beetje voor beetje zijn smartphone, dat de afgelopen weken bezig is om kleine details over het toestel te publiceren. Op 27 juli wordt de nieuwe smartphone ook daadwerkelijk gepresenteerd. De verwachting is dat de prijs onder de 450 dollar ligt, waarmee het toestel mogelijk wel beduidend duurder wordt dan de huidige OnePlus One, waarvan de 64GB-versie voor  300 euro te koop is.

OnePlus 2 RAM

Naast de  4GB  LPDDR4 RAM wordt de OnePlus 2 ook voorzien van een vernieuwde Snapdragon 810-chip (v2.1) die energiezuiniger draait en minder snel warm dan de huidige Snapdragon 810. Verder is er een usb-c-poort aanwezig, waardoor het toestel niet meer met een micro-usb-kabel kan worden opgeladen. De verwachting is dat de meeste vlaggenschepen dit jaar overstappen op usb-c.

oneplus one ap newsflash

Verder wordt de OnePlus 2 ook voorzien van een vingerafdrukscanner. Het is nog onbekend waar de vingerafdrukscanner is geïmplementeerd en hoe de techniek precies werkt, maar OnePlus heeft de toevoeging van de hardware wel bevestigd. Ook gaan er geruchten over een metalen behuizing. Dat zou voor het eerst zijn voor OnePlus: de One heeft een plastic achterkant.

Laatste nieuws over OnePlus

Bron: OnePlus
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Two
OnePlus Two

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu