De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Grote interesse in OnePlus 2: al 1 miljoen reserveringen geplaatst

Gijs Ettes
31 juli 2015, 8:25
2 min leestijd
Grote interesse in OnePlus 2: al 1 miljoen reserveringen geplaatst

De teller die het aantal reserveringen van de OnePlus 2 bijhoudt, is de één miljoen gepasseerd. Het toestel lijkt daarmee al vóór de release een succes te zijn, al is het natuurlijk de vraag hoeveel geïnteresseerden daadwerkelijk de OnePlus 2 gaan kopen.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 2 reserveringen stromen binnen

OnePlus had slechts 72 uur nodig om tot één miljoen OnePlus 2 reserveringen te komen. Vanaf 11 augustus wordt de nieuwe ‘vlaggenschipdoder’ verkrijgbaar, maar aanvankelijk alleen op uitnodiging. Eerder gaven we al tips om aan een OnePlus 2 invite te komen. Zo kun je je nu nog aanmelden voor een uitnodiging, maar met ruim een miljoen wachtenden voor je kan het nog even duren voordat je een invite krijgt en het toestel kunt bestellen.

oneplus 2 reserveringen

Er zijn ook andere manier voor het bemachtigen van een invite: je kunt deze krijgen van een vriend die het toestel heeft gekocht of door mee te doen aan wedstrijden van OnePlus. Via de fora en sociale media (Facebook, Twitter en Instagram) van de fabrikant wordt informatie over nieuwe invites gedeeld, dus als je interesse hebt is het de moeite waard om deze in de gaten te houden.

OnePlus 2 specs en prijs

In aanloop naar de introductie van de OnePlus 2 was er al het nodige bekendgemaakt. Zo wisten we al dat de smartphone zou beschikken over een vernieuwde Qualcomm Snapdragon 810-chip met een 1,8GHz octacore-processor, 3 of 4GB werkgeheugen en een usb-c-poort. Ook de aanwezigheid van een 3300 mAh-accu en een vingerafdrukscanner was al bekend.

oneplus 2

De OnePlus 2 is straks te koop in twee varianten met 16GB opslag/3GB RAM en 64GB opslag/4GB RAM. Deze modellen kosten respectievelijk 339 en 399 en zijn verder identiek met een 5,5 inch-scherm (full-hd), een vernieuwde 13 megapixel-camera, 5 megapixel-frontcamera en het op Android 5.1.1 gebaseerde OxygenOS. Verder is er dualsim-ondersteuning , bluetooth 4.1 en volledige ondersteuning voor het Nederlandse 4G-netwerk. Nfc en micro-sd (voor het uitbreiden van het opslaggeheugen) ontbreken helaas.

Lees ook over de voor- en nadelen van de OnePlus 2.

Het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Two
OnePlus Two

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu