Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Schermgrootte OnePlus 2 gelekt, toestel wordt veel dunner’

Wouter Nijsen
29 juni 2015, 10:38
2 min leestijd
‘Schermgrootte OnePlus 2 gelekt, toestel wordt veel dunner’

Al we een nieuw gerucht moeten geloven, krijgt de OnePlus 2 een scherm dat 5,5 tot 5,7 inch groot is. Ook is het aannemelijk dat de opvolger van de OnePlus One een full-hd-resolutie krijgt.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 2 scherm

OnePlus Two scherm

De OnePlus Two houdt de gemoederen bezig en ditmaal is er een schets opgedoken van het aanstaande toestel. Hoewel de schets (zie hiernaast) niet heel duidelijk is, zou af te lezen zijn dat het scherm van het toestel 5,5 tot 5,7 inch groot is.  Mogelijk krijgt de OnePlus Two dus een iets groter display dan zijn voorganger; die doet het met een 5,5 inch-scherm.

Over de resolutie van het display is nog weinig bekend, maar het lijkt erop dat OnePlus kiest voor een full-hd-resolutie, net als bij zijn voorganger. Overigens wordt er ook gemeld dat de OnePlus Two  slechts 5 tot 6 millimeter dun zou zijn. Dat is  een enorm  verschil ten opzichte van de One (8,9 millimeter), dus we  raden aan dit gerucht vooralsnog met een korreltje zout te nemen.

Dit weten we over de OnePlus 2

De afgelopen weken is er al het een en ander over de OnePlus Two naar buiten gekomen. Zo werd enkele dagen geleden bekend dat het toestel op 27 juli officieel wordt onthuld. De aankondiging zal geheel in virtual reality te volgen zijn, waardoor gebruikers tijdens de presentatie om zich heen kunnen kijken.

OnePlus Two aankondiging

Ook  is bekend dat de OnePlus 2 over een usb-c-poort beschikt, wat enkele voordelen met zich meebrengt. Zo maakt het niet meer uit hoe je een kabeltje in het toestel steekt en zorgt usb-c voor een snellere doorvoer van stroom en data.

Daarnaast  werd aangekondigd dat de OnePlus over een koelere versie van de Snapdragon 810-chip beschikt, om oververhitting te voorkomen. Daarnaast is de verwachting dat de smartphone 3GB aan werkgeheugen en een vernieuwde 13 megapixel-camera krijgt. Of dat daadwerkelijk zo is, komen we eind volgende maand dus achter.

Het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Two
OnePlus Two

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu