Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

OnePlus 2 ontvangt update met diverse kleine verbeteringen

Gijs Ettes
22 september 2015, 8:52
1 min leestijd
OnePlus 2 ontvangt update met diverse kleine verbeteringen

De OnePlus 2 heeft een over-the-air-update gekregen in de vorm van OxygenOS 2.1. Deze versie brengt een groot aantal bugfixes en andere kleine verbeteringen die ervoor moeten zorgen dat het toestel soepeler werkt.

Lees verder na de advertentie.

Dit brengt de OnePlus 2 update

OnePlus 2 update

De OnePlus 2 update werkt OxygenOS bij naar versie 2.1 en zorgt ervoor dat de camera-app nu een handmatige modus heeft met meer aanpassingsmogelijkheden. Ook is raw-ondersteuning toegevoegd voor camera-apps van derden die dit bestandsformaat aankunnen. Uit gebruikersfeedback is overigens gebleken dat dit in sommige gevallen nog niet werkt.

Verder is er in de scherminstellingen een nieuwe optie om de warmte van de kleuren van je scherm aan te passen. Heb je liever een warmer of koeler kleurenpalet, dan kun je dit nu desgewenst aanpassen. Toestellen van onder meer Sony bieden al langer de mogelijkheid om de kleurtemperatuur in te stellen.

De update brengt daarnaast  ondersteuning voor Exchange, een oplossing voor problemen met populaire apps van derden en een fix voor de vertraging die voorheen optrad bij het in- en uitschakelen van de vliegtuigmodus. Gebruikers van de OnePlus 2 krijgen de update over-the-air en kunnen via ‘Instellingen > Over de telefoon > Software-update’ checken of hun toestel bijgewerkt kan worden. Meer weten over het nieuwe vlaggenschip van OnePlus? Lees dan onze uitgebreide  OnePlus 2 review.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Two
OnePlus Two

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu