OnePlus veilt OnePlus 2 invites voor het goede doel

Gijs Ettes
5 augustus 2015, 11:19
1 min leestijd
OnePlus veilt OnePlus 2 invites voor het goede doel

De komende dagen veilt  OnePlus honderd  invites voor de OnePlus 2  op eBay. De opbrengst gaat naar het Tap Project van UNICEF, dat als doel heeft kinderen overal ter wereld te voorzien van schoon drinkwater.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 2 veiling voor het goede doel

Via de eBay shop van OnePlus kan geboden worden op de invites. Goed om te weten is dat het enkel uitnodigingen zijn om de OnePlus 2 te kopen; je schaft dus niet het toestel zelf aan. Dat weerhoudt mensen er echter niet van om flink te bieden. De meeste van de 100 invites hebben al een bod van honderden dollars gekregen. In dit tempo zal de veiling zo’n 40.000 tot 50.000 dollar opbrengen voor het project van UNICEF. Aankomende zondag sluit de veiling.

oneplus 2 veiling

Wil je geen honderden euro’s neertellen, dan zijn er ook andere manieren om aan een OnePlus 2 invite te komen. Je kunt je via deze pagina inschrijven als geïnteresseerde, een invite krijgen van een vriend die het toestel heeft gekocht of door mee te doen aan wedstrijden en promoties van OnePlus. Ook is het goed om  de fora en sociale media (Facebook, Twitter en Instagram) van OnePlus in de gaten te houden, aangezien hier informatie over nieuwe invites wordt gedeeld.

→ Kom meer te weten over de OnePlus 2 en welke features het toestel biedt.

Lees meer over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Two
OnePlus Two

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu