De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘OnePlus wil dit jaar 3 miljoen OnePlus 2’s verkopen’

Redactie
13 juli 2015, 15:15
1 min leestijd
‘OnePlus wil dit jaar 3 miljoen OnePlus 2’s verkopen’

OnePlus heeft dit jaar een nieuw doel voor ogen: 2,5 tot 3 miljoen OnePlus 2‘s verkopen. Dat is drie keer zoveel als de OnePlus One, die ging in 2014 ongeveer 1 miljoen keer over de digitale toonbank.

Lees verder na de advertentie.

Dat zegt OnePlus-hoofd  Carl Pei tegenover The Guardian. De Chinese startup schroeft de productie van de nieuwe smartphone flink omhoog, mede door de hoge vraag uit het buitenland. Bij de eerste OnePlus One verwachtte het bedrijf ongeveer 10 procent van de productie naar het buitenland te verschepen, maar uiteindelijk werd 65 procent van alle One’s naar het buitenland verzonden.

OnePlus 2 verkoop

OnePlus benadrukt dat ze de marge op hun toestellen zo laag mogelijk proberen te houden. “We kunnen niet met offline winkels als de Best Buy samenwerken, want zij pakken 20 procent marge op het toestel. Wij hebben niet eens een marge van 20 procent, dus het is onmogelijk”, aldus Pei. Met de 3 miljoen stuks hoopt OnePlus een omzet van 1 miljard dollar te halen. De komende tijd wordt de productie  verhoogd naar 5 tot 7 miljoen (in 2016) tot 10 miljoen (in 2017). “Als we over drie jaar ongeveer 15 miljoen actieve gebruikers hebben, dan wordt het pas echt interessant.”

OnePlus 2 vingerafdrukscanner

Pei zegt dat de biometrische gegevens die OnePlus straks over jou weet – de OnePlus 2 krijgt een vingerafdrukscanner – altijd opt-in zijn. Je moet de beveiliging en de opslag van je vingerafdrukscanner altijd eerst bevestigen voordat OnePlus je biometrische gegevens opslaat. “Over een paar jaar kunnen we een smartphone helemaal personaliseren voordat we ‘m opsturen. Dat je direct kunt inloggen met je vingerafdruk en dat al je accounts en apps zijn geïnstalleerd. Dat moet de aanschaf een stuk gemakkelijker maken”, aldus Pei.

Laatste nieuws over OnePlus

Bron: The Guardian
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu