‘OnePlus komt met kleinere variant in 2015’

Redactie
30 september 2014, 10:28
1 min leestijd
‘OnePlus komt met kleinere variant in 2015’
OnePlus 2015

Het Chinese OnePlus heeft in een zogeheten Ask Me Anything, een populaire rubriek binnen Reddit waar gebruikers vragen mogen stellen aan bekende personen of bedrijven, aangegeven dat het bedrijf nadenkt over een kleinere variant van de OnePlus One. Deze zou waarschijnlijk in 2015 worden uitgebracht. OnePlus meldt tevens dat de opvolger van de OnePlus One in het tweede of derde kwartaal van dat jaar wordt uitgebracht. Helaas zal het invite-systeem wel blijven bestaan.

OnePlus meldt dat het invite-systeem nog steeds nodig zal zijn om aan de vraag te voldoen. Hoewel het invitesysteem bij de volgende OnePlus 2015-smartphone “maar enkele weken” zou duren, zal de smartphone ook in 2015 niet normaal via de website worden verkocht. Na het invite-systeem begint OnePlus met het preorder-systeem, waarbij je de smartphone kunt aanschaffen en vervolgens de levertijd te horen krijgt. Deze varieert van enkele weken tot enkele maanden.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 2015

“We hebben de vraag naar de OnePlus One enorm onderschat”, laat iemand van OnePlus weten. “De vraag naar onze smartphone was zo’n dertig keer groter dan we hadden verwacht. We zijn op dit moment ons team nog steeds enorm aan het uitbreiden om ons klaar te maken voor de grote vraag.”

Over een tablet is OnePlus nog niet enorm enthousiast. “We kennen de Nexus-tablets en die zijn erg goed. Waarschijnlijk kunnen we niet iets beter maken in de toekomst”, aldus de OnePlus-woordvoerder. “We hebben wel plannen voor wearables. Maar het is nu nog te vroeg om daar iets over te zeggen.”

OnePlus One videoreview

Lees meer over de OnePlus One

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu