De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

OnePlus 3-update verbetert video-opname en verhelpt bugs

Rick van der Veer
25 november 2016, 10:32
1 min leestijd
OnePlus 3-update verbetert video-opname en verhelpt bugs

OnePlus heeft een kleine update uitgebracht voor de OnePlus 3. In de update wordt naast ondersteuning voor 60fps-opname een hele reeks bugs verholpen.

Lees verder na de advertentie.

Dit is de OnePlus 3.2.8-update

De nieuwste update voor OxygenOS op de OnePlus 3 omvat een relatief kleine lijst aan veranderingen. De belangrijkste wijziging is de langverwachte ondersteuning voor het opnemen in 60fps met een 1080p-resolutie. Voorheen werd je hiervoor gedwongen een 720p-resolutie in te stellen, maar vanaf nu is dit ook mogelijk in full-hd.

De update voert ook onder de motorkap een aantal wijzigingen door. Zo is de algehele stabiliteit van het systeem fors verbeterd en zijn er een aantal algemene bugs verholpen. Daarnaast is het weer mogelijk om stabiel te videobellen en voelt scrollen een stuk soepeler aan in alle apps.

oneplus 3.2.8-update

Veel gebruikers meldden dat ze problemen hadden met Snapchat op de OnePlus 3. De app zou vaak vastlopen en langzaam presteren voor veel gebruikers. De update voor OxygenOS zou deze problemen moeten verhelpen, want volgens OnePlus bevat de update optimalisaties voor Snapchat.

OnePlus 3 updates

De update wordt in de komende dagen naar alle gebruikers uitgerold. Updates worden doorgaans gefaseerd uitgerold en dat geldt in dit geval niet anders. Je OnePlus 3 geeft vanzelf een notificatie dat de update voor je klaar staat.

OnePlus is in de tussentijd hard aan het werk om de update naar Android 7.0 gereed te maken voor OnePlus 3-gebruikers. De update zou eind dit jaar beschikbaar moeten zijn voor zowel de OnePlus 3 als de OnePlus 3T, gezien de belofte van OnePlus om beide toestellen tegelijk van updates te voorzien.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Three
OnePlus Three

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu