De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Laatste OnePlus 3-update verbetert je camera, scherm en meer

Thomas Haenen
20 september 2016, 16:54
2 min leestijd
Laatste OnePlus 3-update verbetert je camera, scherm en meer

Bezitters van de OnePlus 3 kunnen alweer aan de slag met OxygenOS 3.2.6. Deze update pakt de camera, het geluid, het scherm en nog veel meer aan.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 3 3.2.6-update

De OnePlus 3 3.2.6-update wordt door de fabrikant significant genoemd, al worden er geen opzienbarende nieuwe features geïntroduceerd. Het bedrijf biedt wel verbeteringen voor veel bestaande aspecten van het toestel. Zo belooft OnePlus verbeterde geluidskwaliteit bij telefoongesprekken via apps en zal de automatische helderheid slimmer werken.

Vooral de camera wordt aangepakt. De camera had de laatste tijd problemen met groen en geel, waarbij deze kleuren niet goed werden overgenomen. De update pakt dat probleem. Ook moeten full-hd-video’s er beter uitzien en is de witbalans verbeterd.

oneplus 3

Tot slot zijn er tal van kleinere verbeteringen doorgevoerd. Zo kunnen andere applicaties nu je ringtone aanpassen, is het accuverbruik door games teruggebracht en reageert ook het touchscreen beter en sneller tijdens spellen. Problemen met het maken van bluetooth-verbindingen in de auto moeten ook opgelost zijn.

De update wordt per direct wereldwijd uitgerold. Gebruikers krijgen automatisch een notificatie zodra de software voor ze klaarstaat. Mocht je nog geen notificatie hebben gekregen, dan kun je eventueel handmatig op de beschikbaarheid controleren door bij de instellingen naar ‘Over deze telefoon’ te gaan en vervolgens ‘Systeem-update’ te kiezen.

OnePlus 3 Android 7.0 update

De OnePlus 3 loopt op dit moment nog op Android 6.0 Marshmallow met de eigen OxygenOS-interface van de fabrikant. De fabrikant heeft aangegeven het toestel zo snel mogelijk bij te werken naar Android 7.0 Nougat. Vermoedelijk verschijnt de nieuwe software nog voor het einde van het jaar, al heeft OnePlus nog geen exacte datum gegeven.

Hoewel de fabrikant ooit beloofde voor snelle updates te zorgen bij zijn eerste smartphones, lijkt dat inmiddels wat minder goed te lukken. Zo werd de OnePlus X pas vorige maand voorzien van een update naar Android 6.0. Het toestel werd eind vorig jaar gelanceerd met Android 5.1 Lollipop; bezitters van het toestel moesten dus driekwart jaar wachten op de update.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Three
OnePlus Three

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu