OnePlus 3-update verbetert telefoon-app, voegt Google Maps-integratie toe

Rick van der Veer
2 november 2016, 13:37
2 min leestijd
OnePlus 3-update verbetert telefoon-app, voegt Google Maps-integratie toe

OnePlus werkt hard aan het verbeteren van zijn Android-variant OxygenOS, mede door het open bètaprogamma. In de OnePlus 3.5.5-update zijn een aantal handige features toegevoegd.

Lees verder na de advertentie.

Dit brengt de OnePlus 3.5.5-update

In de nieuwste bètaversie van OxygenOS heeft OnePlus een aantal nieuwe features toegevoegd die door gebruikers getest kunnen worden. Met FileDash kunnen OnePlus 3-gebruikers snel en gemakkelijk bestanden uitwisselen. Bovendien kun je nu gemakkelijker de layout van je homescreen aanpassen en ziet het belscherm er anders uit als je in een telefoongesprek zit.

In de zesde open bèta sinds OnePlus zijn bèta’s voor een groter publiek aanbiedt kun je nu ook meer informatie over je contacten zien. Zo zie je nu in één oogopslag welke ringtone je hebt ingesteld en kun je meteen je belgeschiedenis inzien. Ook kun je nu meteen je locatie delen via een sms-bericht doordat Google Maps nu in de sms-app ingebouwd zit.

oneplus 3

Zoals bij iedere bètaversie zijn er natuurlijk ook een heleboel problemen onder de motorkap verholpen. Zo is versie 3.5.5 een stuk stabieler dan voorgaande versies en zijn er een reeks aan algemene bugs weggewerkt.

OnePlus Community

De open bèta van OxygenOS is niet alleen bedoeld om te helpen bij het testen van nieuwe software, maar ook om gebruikers inspraak te geven in de software. Via het forum van OnePlus kunnen gebruikers suggesties doen die rechtstreeks naar de ontwikkelaars gaan. Om dit proces makkelijker te maken zit de OnePlus Community-app nu standaard in de bèta ingebouwd, waarmee je meteen naar het forum kan.

Als je de open bèta uit wil proberen op jouw OnePlus 3 kun je via deze link met het programma meedoen. Wanneer je je toestel voorziet van de bètaversie krijg je toekomstige versies automatisch aangeboden via een update-notificatie. Lees ook ons artikel met uitgebreide informatie over het OxygenOS bètaprogramma.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Three
OnePlus Three

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu