OnePlus 3 wordt volledig in virtual reality onthuld

Wouter Nijsen
23 mei 2016, 15:31
1 min leestijd
OnePlus 3 wordt volledig in virtual reality onthuld

OnePlus heeft zojuist aangekondigd dat de OnePlus 3 volledig in virtual reality wordt onthuld. Hiervoor wordt  een virtual reality-bril, de Loop VR, beschikbaar gemaakt.

Lees verder na de advertentie.

Dit is de OnePlus Loop VR

De nieuwe virtual reality-bril is op het officiële OnePlus-forum aangekondigd  en laat gebruikers straks de onthulling van de OnePlus 3 volgen. Ook kunnen bezitters de Loop VR gebruiken om straks de OnePlus 3 te kopen. OnePlus 3 belooft dat gebruikers met een virtual reality-bril het aanstaande toptoestel eerder kunnen bestellen dan anderen. OnePlus heeft 30.000 exemplaren beschikbaar en geeft de virtual reality-bril gratis weg.  Via deze link is de Loop VR in Nederland te bestellen. Vanaf 6 juni wordt de bril geleverd.

Update: de Loop VR is inmiddels uitverkocht.

oneplus loop vr

OnePlus had vorig jaar met de OnePlus 2 een primeur door de gehele onthulling in virtual reality te doen. In plaats van een persevent kiest het bedrijf ervoor om de onthulling van zijn toptoestellen te streamen, zodat iedereen het live kan volgen. Bij de OnePlus 3 zal dit dus niet anders zijn.

OnePlus 3 komt eraan

OnePlus maakt niet bekend wanneer de aankondiging van de OnePlus 3 plaatsvindt, maar dit lijkt niet lang meer te duren. De afgelopen weken zijn we al veel over het toptoestel te weten gekomen. Zo wordt de OnePlus 3 hoogstwaarschijnlijk aangedreven door een Snapdragon 820-chip met 4GB RAM en 32GB opslagruimte.

Ook krijgt de telefoon waarschijnlijk  een metalen behuizing, 5,5 inch-full-scherm en 16 megapixel-camera. Verder draait de telefoon op de nieuwste versie van OxygenOS, dat is gebaseerd op Android 6.0 (Marshmallow). In ons overzicht met OnePlus 3 geruchten hebben we alle informatie tot nu toe op een rijtje gezet. Eerder vandaag schreven we al dat OnePlus mogelijk  afstapt van het invitesysteem bij de OnePlus 3.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Bron: OnePlus
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Three
OnePlus Three

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu