De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

OnePlus 3 weer te koop in de Benelux

Thomas Haenen
12 september 2016, 13:13
2 min leestijd
OnePlus 3 weer te koop in de Benelux

De OnePlus 3 kan vanaf vandaag weer besteld worden in Nederland en België. Het toestel was ruim een maand niet leverbaar door productieproblemen.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 3 beschikbaar in Nederland

OnePlus maakte vorige maand bekend tijdelijk de verkoop van de OnePlus 3 te stoppen. Het Chinese bedrijf claimde dat de vraag naar de smartphone stukken groter was dan het aanbod, waardoor de levertijden steeds verder opliepen. In sommige landen moesten gebruikers meerdere maanden wachten voor ze het toestel in huis hadden. Om die tekorten weg te werken werden de OnePlus 3 verkopen op 9 augustus stopgezet in een groot aantal landen, waaronder Nederland en België.

oneplus 3

Vandaag worden de verkopen van het toestel weer hervat. Toch lijken de voorraden nog altijd niet helemaal op orde te zijn. Zo is de OnePlus 3 beschikbaar binnen vier dagen, zo belooft de website van de fabrikant, maar op de gouden versie moet je een stuk langer wachten. De ‘soft gold’ OnePlus 3 heeft op dit moment een levertijd van minimaal vier weken. Het is onbekend of het bedrijf zijn productiecapaciteit heeft uitgebreid om die tekorten in de toekomst verder terug te dringen.

Eerdere smartphones van OnePlus kampten ook al met beperkte voorraden. Bij de OnePlus 2 moesten gebruikers soms maanden wachten voordat ze een besteld toestel in huis hadden. Dat terwijl de fabrikant toen nog werkte met een invitesysteem, waarbij gebruikers alleen konden bestellen met een uitnodiging van de fabrikant. Dat systeem werd afgeschaft met de OnePlus 3. De fabrikant claimde zijn voorraden eindelijk op orde te hebben. Naar nu blijkt was die claim wellicht iets te voorbarig.

Meer over de OnePlus 3

De OnePlus 3 heeft een 5,5 inch-full-hd-scherm, 16 megapixel-camera, 8 megapixel-frontcamera, vingerafdrukscanner en een 3000 mAh-accu. Daarmee beschikt het toestel over alles wat je van een echt vlaggenschip zou verwachten. Desondanks weet OnePlus de smartphone voor een relatief lage prijs van minder dan 400 euro te leveren. De telefoon kan enkel via de site van de fabrikant besteld worden. In onze OnePlus 3 review gaven we nog aan dat het toestel zijn voorganger op vrijwel elk punt weet te overtreffen.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Three
OnePlus Three

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu