‘Gelekte foto’s tonen OnePlus 3 van alle kanten’

Lars Paymans
9 juni 2016, 12:30
2 min leestijd
‘Gelekte foto’s tonen OnePlus 3 van alle kanten’

De OnePlus 3 komt steeds dichterbij en dankzij een flinke lading gelekte OnePlus 3 foto`s weten we nu ook hoe het toestel er van alle kanten uit komt te zien.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 3 foto’s en camerabeelden opgedoken

De OnePlus 3 kregen we eerder al te zien in renders en op gelekt fotomateriaal  en op het Chinese sociaal netwerk Weibo zijn nu nieuwe beelden opgedoken. De nieuwe OnePlus 3-foto`s laten weinig meer aan de verbeelding over en tonen het vlaggenschip van alle kanten. Om het toestel lijkt wel een hoes te zitten.

Ook blijft OnePlus zelf vrolijk doorgaan met het opbouwen van de hype voor het derde toestel. Op Twitter publiceerde de fabrikant verschillende foto`s die met de camera van de OnePlus 3 gemaakt zouden zijn. Op de kiekjes zien we onder meer een groep bergbeklimmers, een foto met vuurwerk in het donker en een strand waarbij de focus duidelijk op de stenen ligt.

Als we geruchten mogen geloven, heeft de OnePlus 3 een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Het toestel draait op een Snapdragon 820-chip met een 2,15GHz quadcore-processor. Je hebt  waarschijnlijk  de keuze uit een model met 4GB of 6GB aan RAM, en kunt daarnaast kiezen voor 32GB, 64GB of 128GB aan intern geheugen.

Het nieuwe vlaggenschip heeft een 16 megapixel camera op de achterkant en schiet selfies met 8 megapixels. Om de OnePlus 3 gemakkelijk en veilig te ontgrendelen is er een vingerafdrukscanner in de homeknop verwerkt.

OnePlus onthult het derde vlaggenschip  op 14 juni. De presentatie vindt volledig in virtual reality plaats en is via een livestream te volgen.  Daarom stuurde het bedrijf onlangs duizenden gratis VR-brillen naar klanten die deze onthulling live mee willen maken. OnePlus maakte ook bekend dat zijn nieuwe vlaggenschip zonder invite verkrijgbaar zal zijn en dat  je voor de aankoop van toekomstige apparaten ook geen uitnodiging meer nodig hebt.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Three
OnePlus Three

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu