De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘OnePlus 3 foto’s en specs onthuld door keuringsorganisatie’

Lars Paymans
26 mei 2016, 8:34
2 min leestijd
‘OnePlus 3 foto’s en specs onthuld door keuringsorganisatie’

Dankzij de Chinese keuringsorganisatie TENAA weten we nu hoogstwaarschijnlijk precies hoe de OnePlus 3 eruit ziet en wat de specificaties zijn. Bekijk de OnePlus 3 foto’s en specs hier.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 3 foto’s en specs onthuld

De foto`s die door TENAA zijn gepubliceerd komen overeen met de render  die onlangs opdook. Een metalen behuizing dus, waardoor de OnePlus 3 er direct al anders uitziet dan zijn voorgangers. Door de grijze metalen achterkant heeft het toestel wel iets weg van de HTC 10, al zijn de randen wat meer vierkant.

oneplus 3-specs

Volgens Tenaa krijgt het toestel een 5,5 inch-display met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Het toestel draait op een Snapdragon 820-chip, heeft 4GB RAM en 64GB aan intern geheugen. De camera op de achterkant heeft 16 megapixels om foto`s mee te schieten, terwijl de selfiecamera het met 8 megapixels moet doen. De OnePlus 3 draait uit de doos op Android 6.0.1 (Marshmallow).

De accu heeft een capaciteit van 3000 mAh en het toestel weegt 160 gram met afmetingen van 152 bij 74 bij 7,3 millimeter. Omdat deze gegevens van een keuringsdienst afkomstig zijn, en de lancering van de OnePlus 3 steeds dichterbij komt, lijken deze specs en foto’s redelijk betrouwbaar.

Hoewel de  OnePlus 3 foto`s en specs geloofwaardig lijken,  houden we nog even een slag om de arm voor de officiële onthulling van het nieuwe toestel, die naar verluidt op 14 juni plaatsvindt. De onthulling zal volledig in VR plaatsvinden. Speciaal daarom kon je deze week op de website van OnePlus een gratis VR-headset bestellen.

Tijdens de onthulling van het toestel krijgen we ongetwijfeld ook het antwoord op de vraag of OnePlus met de OnePlus 3 stopt met het beruchte invitesysteem. Carl Pei, de ceo van OnePlus  gaf onlangs op social media een hint dat ze van plan zijn om hier van af te stappen. Gisteren werden de huidige drie OnePlus-toestellen in prijs verlaagd.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Bron: Tenaa
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Three
OnePlus Three

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu