OnePlus-ceo hint naar einde invitesysteem bij OnePlus 3

Wouter Nijsen
23 mei 2016, 9:08
1 min leestijd
OnePlus-ceo hint naar einde invitesysteem bij OnePlus 3

De toestellen die OnePlus uitbrengt worden doorgaans positief ontvangen, maar over het invitesysteem zijn gebruikers veel minder te spreken. Mogelijk wordt het invitesysteem dit jaar niet gehanteerd bij de OnePlus 3.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 3 invitesysteem

oneplus 3

OnePlus-ceo Carl Pei hint op Twitter op een sarcastische manier naar de afschaf van het gewraakte invitesysteem. Veel gebruikers laten op het platform weten niet op het systeem te zitten wachten, al heeft Pei hier verder geen reactie op gegeven. OnePlus-toestellen worden doorgaans op uitnodiging verkocht, terwijl  het systeem door de jaren al is verbeterd. Zo werd het invitesysteem van de OnePlus 2 na een aantal maanden aangeschaft en zijn de toestellen over het algemeen beter verkrijgbaar.

Carl Pei liet eerder via Twitter weten dat de OnePlus `goed in de hand ligt`. Dit lijkt te duiden op een nieuw design, wat overeenkomt met de laatste geruchten. Eerder deze maand dook een officiële render van de OnePlus 3 op, die liet zien dat het aanstaande vlaggenschip een metalen behuizing heeft.

Wat we weten over de OnePlus 3

Verder zijn we de afgelopen maanden al het nodige te weten gekomen over de OnePlus 3. Zo heeft de smartphone waarschijnlijk een Snapdragon 820-chip, 4GB RAM en 32GB aan opslagruimte. Ook wordt gesproken over een 64GB-versie met 6GB aan RAM. Daarnaast beschikt de telefoon mogelijk over een usb-c-poort, 5,5 inch-full-hd-scherm, 16 megapixel-camera en de nieuwste versie van OxygenOS. Meer informatie vind je in ons overzicht met OnePlus 3 geruchten.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Three
OnePlus Three

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu