OnePlus 3 wordt gelanceerd in juni, krijgt nieuw design

De OnePlus 3, het nieuwe vlaggenschip van de Chinese start-up OnePlus, wordt in juni gelanceerd en krijgt een nieuw design. Dat laat mede-oprichter Carl Pei weten in een interview met Cnet.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

OnePlus 3 lancering

Pei laat  verder weinig details los over de OnePlus 3, maar hoopt dat het toestel net zoveel gebruikers zal fascineren als de eerste smartphone die het bedrijf  uitbracht. Hoewel de OnePlus 2 beter verkocht dan zijn voorganger, was het toestel minder baanbrekend. De OnePlus 3 moet de tongen weer losmaken, onder meer met een vernieuwd design.

OnePlus gaat ook meer traditionele marketingstrategieën hanteren om zijn nieuwe vlaggenschip aan de man te brengen. Waarschijnlijk wordt nog wel het gewraakte invite-systeem gehanteerd, maar de periode dat de OnePlus 3 alleen op uitnodiging is aan te schaffen,  wordt ingekort.

Volgens de laatste geruchten is de OnePlus 3 uitgerust met een 5,5 inch-display met een 1080p-resolutie. Verder krijgt het toestel naar verwachting  een Qualcomm Snapdragon 820-chipset met 4GB RAM/16GB opslag of 5GB RAM/64GB opslag.

Ook wordt verwacht dat het nieuwe vlaggenschip meer accucapaciteit krijgt. Dankzij een 3500 mAh-accu moet de OnePlus 3 het langer uithouden dan veel andere high-end smartphones.

Het laatste nieuws over OnePlus

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.