Nougat-update voor OnePlus 3(T) rolt uit

Erwin Vogelaar
1 januari 2017, 18:56
2 min leestijd
Nougat-update voor OnePlus 3(T) rolt uit

Bezitters van een OnePlus 3(T) beginnen dit nieuwe jaar met een nieuwe versie van Android. De OnePlus 3 Nougat-update rolt namelijk uit naar de toestellen.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 3 Nougat

OnePlus had beloofd dat Android 7.0 (Nougat) nog in 2016 uitgebracht zou worden voor de OnePlus 3 en de OnePlus 3T. Het bedrijf heeft zich daar op het nippertje aan gehouden, want gisteren op 31 december was het eindelijk zover in de vorm van OxygenOS 4.0. Inmiddels rolt de OTA-update langzaam wereldwijd uit naar alle toestellen. Al sinds november was het voor gebruikers mogelijk om een bèta te downloaden van deze update, zodat OnePlus de laatste foutjes nog kon wegwerken voordat het grote publiek er mee aan de slag zou gaan.

oneplus 3 nougat

Met deze update krijgen gebruikers van de OnePlus 3 en de OnePlus 3T onder andere een nieuwe design voor de notificaties en een nieuw design voor het instellingenmenu. In de notificaties kun je direct makkelijk reacties sturen, zonder dat je de apps hiervoor hoeft te openen. Tevens kun je nu apps naast elkaar draaien, zodat je kunt multitasken. Daarnaast zijn er nog andere kleine verbeteringen waardoor Android een stuk beter draait.

De afgelopen week hebben we in aardig wat artikelen teruggekeken op wat 2016 voor jaar voor Android was. Onder andere hebben we daarvoor nagedacht over onze favoriete Android-toestellen van het jaar. Zo kun je lezen waarom de OnePlus 3(T) Wouter’s favoriete smartphone van 2016 is. Onder andere het design, het lage prijskaartje en de snellaadoptie zijn top: “In een halfuur ga je van nul naar circa zestig procent, binnen een uur zit de accu vol. Dash Charge is de beste snellaadtechniek op de markt, en zou ik stiekem ook bij andere Android-smartphones willen terugzien.” Nu met de release van Nougat voor de toestellen, zijn ze weer extra compleet en ook nog een goede optie voor 2017.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 3T
OnePlus 3T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu