De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘OnePlus 3 onthulling op 7 april, dit zijn de specs’

Wouter Nijsen
25 maart 2016, 9:16
1 min leestijd
‘OnePlus 3 onthulling op 7 april, dit zijn de specs’

Langzaam maar zeker komt de geruchtenmolen met betrekking tot  de OnePlus 3 op gang. GizmoChina  claimt dat het aanstaande toptoestel op 7 april wordt aangekondigd.

Lees verder na de advertentie.

`OnePlus 3 onthulling op 7 april`

Hoewel de OnePlus 2 vorig jaar juli werd aangekondigd, zou zijn opvolger iets eerder verschijnen. Volgens een nieuw gerucht  vindt op 7 april een evenement in Beijing plaats, waar de OnePlus 3 officieel uit de doeken wordt gedaan. Wanneer het toestel vervolgens op de markt wordt gebracht, is nog onduidelijk.

oneplus 2 design 1

Daarnaast  zijn de vermeende specificaties van de OnePlus 3 opgedoken bij de benchmarksite AnTuTu. Die komen overeen met eerdere geruchten en laten zien dat de OnePlus 3 van de nieuwste hardware is voorzien. Wel is het zo informatie uit benchmarksites niet altijd klopt. De smartphone zou worden aangedreven door een Snapdragon 820-chip met 4GB RAM en 32GB opslagruimte. Ook wordt gesproken over een 5,5 inch-full-hd-scherm, 16 megapixel-camera aan de achterkant en 8 megapixel-frontcamera. De OnePlus draait waarschijnlijk op een nieuwe versie van OxygenOS, dat is gebaseerd op Android 6.0 (Marshmallow).

Het is nog maar de vraag of de OnePlus 3 daadwerkelijk in april wordt onthuld. OnePlus kondigt zijn nieuwe toestellen doorgaans in juni of juli aan. Dit was het geval bij de OnePlus 2, die vervolgens via een invitesysteem te bestellen was. De OnePlus X, een kleiner en goedkoper toestel, werd vorig jaar oktober aangekondigd. Of OnePlus bij zijn derde vlaggenschip ook het invitesysteem hanteert, is onduidelijk.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Bron: GizmoChina
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Three
OnePlus Three

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu