De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

‘Specificaties OnePlus 3 verschijnen online’

Erwin Vogelaar
24 mei 2016, 19:34
2 min leestijd
‘Specificaties OnePlus 3 verschijnen online’

Hoewel de OnePlus 3 volledig in virtual reality onthuld gaat worden, heb je geen vr-bril nodig om de OnePlus 3-specs van het toestel te zien. Deze zijn namelijk al gelekt.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 3-specs

Beroepslekker Evan Blass heeft de specs van de OnePlus 3 gelekt. Zoals verwacht krijgt het toestel een 5,5 inch-full-hd-scherm en een 16 megapixel-camera. Nu weten we echter ook dat er onder de kap een Snapdragon 820-processor en 64GB opslagruimte zit. De OnePlus 3, waar onderstaand screeenshot mee gemaakt is, heeft tevens een preview-versie van Android N draaiende. Het is echter niet bekend of het toestel ook Android N zal draaien als het uitkomt, of dat het enkel geschikt is voor het installeren van de preview-versie.

oneplus 3-specs

Gisteren werd bekend dat het toestel onthuld gaat worden in virtual reality en daarvoor heeft OnePlus 30.000 versies van een Loop VR-bril gratis beschikbaar gesteld. Deze brillen zijn echter al snel allemaal geclaimd. Dit trucje met virtual reality deed het bedrijf vorig jaar ook al. Toch weten we nog niet wanneer de officiële onthulling van het toestel plaats gaat vinden, maar de vr-brillen worden vanaf 6 juni geleverd. Gezien de hoeveelheid informatie die we al weten, kan het niet lang meer op zich laten wachten.

OnePlus staat er om bekend te werken met een invitesysteem voor het verkopen van de toestellen, maar het is goed mogelijk dat het bedrijf daar voor de OnePlus 3 vanaf stapt. Andere dingen die we weten over het toestel is dat het waarschijnlijk een metalen behuizing heeft  met antennestrepen aan de achterkant, en een iets uitstekende camera. Ook zou het toestel in een kwartier volledig opgeladen moeten kunnen worden, terwijl er toch een flinke 3500 mAh-accu in zit. Mogelijk wordt het toestel ook goedkoper dan toen de OnePlus 2 onthuld werd, die een  adviesprijs van 339 euro had. Voor een volledig overzicht van de OnePlus 3-geruchten kun je ons overzicht bekijken.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Bron: @evleaks
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Three
OnePlus Three

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu