De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Schrijf je nu in om de OnePlus 3 als eerste te testen

Erwin Vogelaar
30 mei 2016, 20:10
2 min leestijd
Schrijf je nu in om de OnePlus 3 als eerste te testen

OnePlus start een nieuwe manier om feedback te ontvangen over zijn nieuwste toestel. Je kunt je nu namelijk inschrijven om de OnePlus 3 als eerste te proberen.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 3 The Lab

OnePlus geeft dertig liefhebbers de kans om als eerste aan de slag te gaan met de nieuwe OnePlus 3. Het initiatief heet The Lab en OnePlus start dit om de OnePlus 3 bij de grootste fans te testen en om die mensen de kans te geven om het toestel eerder dan anderen te proberen. OnePlus verwacht wel dat je in ruil voor het toestel een eerlijke review schrijft over je bevindingen. Iedereen die interesse heeft kan zich inschrijven. Dit kan ook gewoon in Nederland en België. Je hebt tot 5 juni om je via deze site in te schrijven, maar op het moment van schrijven hebben al ruim tweeduizend anderen dit gedaan en het aantal stijgt snel. Van alle inzendingen kiest OnePlus er dertig uit.

oneplus 3 the lab

Hoewel de OnePlus 3 waarschijnlijk op 14 juni onthuld gaat worden, weten we al veel over het toestel. Onder andere dankzij de Chinese keuringsorganisatie TENAA. Zo heeft het toestel een metalen behuizing en een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Onder de motorkap zit een Snapdragon 820-processor, 4GB RAM en 32GB opslaggeheugen. De 3000 mAh-accu  zorgt dat het toestel een tijdje mee gaat, terwijl je met een 16 megapixel-camera aan de achterzijde en 8 megapixel-camera aan de voorzijde foto’s kunt maken. Het toestel zal vanuit de doos direct Android 6.0 Marshmallow draaien.

De specs zijn nog niet officieel. Dat is het pas als het bevestigd wordt tijdens de officiële onthulling. De onthulling zal volledig via VR plaatsvinden. Daarom gaat het bedrijf gratis VR-brillen rondsturen, maar helaas zijn al deze brillen al gereserveerd. Mogelijk zal de OnePlus 3 het eerste toestel van OnePlus zijn dat je niet via een invitesysteem hoeft te kopen.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu