Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Gelekte OnePlus 3 video geeft indruk van design’

Redactie
18 februari 2016, 17:30
1 min leestijd
‘Gelekte OnePlus 3 video geeft indruk van design’

Met alle geruchten rondom de Galaxy S7 en LG G5 die zondag  gepresenteerd worden, zou je bijna vergeten  dat er meer merken zijn. Een nieuwe video claimt dat ook OnePlus binnenkort een nieuw flagship  presenteert.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de OnePlus 3 video

De smartphones van OnePlus doen  altijd veel stof opwaaien. Het invite-systeem, het feit dat ze niet via een provider te bestellen zijn en de prijs in combinatie met de goede specs maken de toestellen erg gewild. Uit onderstaande beelden zou blijken dat OnePlus werkt aan een nieuw vlaggenschip, de OnePlus 3, met een rondere afwerking en een metalen behuizing.

De video toont verder  dat we opnieuw een usb-c-poort mogen verwachten, alsmede een dualled-flitser naast de vermoedelijke camera met 13 megapixel.  Aan de zijkant zien we de welbekende knoppen voor het volume, meldingen en power.

Verwachte specs en release

Volgens eerdere geruchten zou de OnePlus 3 zijn uitgerust met een 5,5 inch-display met een 1080p-resolutie. Verder krijgt het toestel naar verwachting  een Qualcomm Snapdragon 820-chipset met 4GB RAM/16GB opslag of 5GB RAM/64GB opslag.

Ook wordt verwacht dat het nieuwe vlaggenschip meer accucapaciteit krijgt. De OnePlus 2  stak met 3300 mAh al boven veel andere toptoestellen uit  en de OnePlus 3 schijnt een  3500 mAh-accu te krijgen.  De smartphone wordt mogelijk  in de zomer van 2016 gelanceerd, zoals ook  het geval was bij de OnePlus 2.

De prijs is nog onbekend en ook weten we niet of en hoelang het toestel enkel via een invite te verkrijgen is. Wel gaf OnePlus onlangs aan de invite-periode te willen verkorten, zodat geïnteresseerden sneller een toestel kunnen aanschaffen.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Bronnen: GSMarena, Times News
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Three
OnePlus Three

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu