Gerucht: OnePlus 3T wordt op 14 november aangekondigd

Wouter Nijsen
3 november 2016, 16:14
1 min leestijd
Gerucht: OnePlus 3T wordt op 14 november aangekondigd

Volgens een nieuw gerucht onthult OnePlus op maandag 14 november een nieuwe versie van de OnePlus 3, de OnePlus 3T. Mocht het bericht kloppen, dan laat de aankondiging niet lang meer op zich wachten.

Lees verder na de advertentie.

’OnePlus 3T aankondiging aanstaande’

Volgens nieuwe informatie op het Chinese sociale netwerk Weibo wordt de OnePlus 3T op 14 november aangekondigd. Hoewel de OnePlus 3 pas een aantal maanden oud is, zou OnePlus al klaar zijn om een vernieuwde versie van het toestel te lanceren. De OnePlus 3T zou beschikken over de Snapdragon 821-chip, die 10 procent sneller is dan de Snapdragon 820 van de ‘normale’ OnePlus 3. Ook is het aannemelijk dat de 3T standaard op Android 7.0 draait.

oneplus 3

Verder blijven de specificaties waarschijnlijk hetzelfde. Dit betekent dat de processor wordt bijgestaan door 6GB aan RAM en 64GB aan opslagruimte. Ook aanwezig is een 5,5 inch-scherm, dat een resolutie van 1920 bij 1080 pixels heeft. Er werd onlangs gesuggereerd dat het AMOLED-paneel vervangen wordt door een LCD-paneel, maar dit gerucht werd later door mede-oprichter Carl Pei ontkracht. Wel zou de OnePlus 3T een stukje duurder worden: 480 dollar in plaats van 400 dollar.

Zoals je in onze OnePlus 3 review kunt lezen, is de smartphone één van de beste Android-telefoons die je momenteel kunt kopen. Vooral fijn is de Dash Charge-techniek, die ervoor zorgt dat het toestel in ongeveer een uur volledig oplaadt. Wel is het jammer dat de OnePlus 3 al sinds de lancering moeilijk verkrijgbaar is. Na bestelling moet je vaak meerdere weken wachten voordat je het toestel in huis hebt.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Bron: Weibo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 3T
OnePlus 3T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu