Tip: matzwarte OnePlus 3T nu te bestellen

Rick van der Veer
27 maart 2017, 17:22
1 min leestijd
Tip: matzwarte OnePlus 3T nu te bestellen

OnePlus opent zijn online winkel voor een beperkte oplage van zijn nieuwste smartphone. De OnePlus 3T Midnight Black is identiek aan de gewone versie, maar wordt in matzwart uitgebracht.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 3T Midnight Black

De matzwarte OnePlus 3T is vanaf nu te bestellen via de webshop van OnePlus. Het toestel komt maar in een beperkte oplage uit, doordat het productieproces van de matzwarte coating extra tijd kost. Toch is het toestel evenduur als de ‘gewone’ 128GB-versie van de OnePlus 3T, wat neerkomt op 479 euro.

OnePlus 3T Midnight Black

Eerder bracht OnePlus al een exclusievere versie van de OnePlus 3T uit in samenwerking met de Franse warenhuisketen Colette. Die editie bestond uit de matzwarte OnePlus 3T, maar dan met het Colette-logo op de achterkant. Het toestel bleek zo gewild dat OnePlus besloot ook een versie zonder logo via zijn eigen winkel te verkopen. Toch blijft de Midnight Black-versie ook enigszins exclusief, want het toestel wordt alleen in Europa, Hong Kong, de Verenigde Staten en Canada uitgebracht.

De OnePlus 3T kreeg recentelijk nog een update naar Android 7.1.1. Daarmee is de smartphone één van de weinige toestellen met de nieuwste versie van Android aan boord. Bovendien lijkt OxygenOS, de software-skin van het toestel, qua uiterlijk behoorlijk op standaard Android.

Meer over de OnePlus 3T

De OnePlus 3T is een herziene versie van de OnePlus 3 en is op een aantal vlakken verbeterd. Zo loopt de Snapdragon 821-chipset onder de motorkap en is de selfiecamera geüpgraded van een 8 megapixel-camera naar een 16 megapixel-camera. Bovendien is er van dit toestel ook een versie met 128GB aan interne opslag uitgebracht. Meer over het toestel lees je in onze uitgebreide OnePlus 3T review.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Bron: OnePlus
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 3T
OnePlus 3T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu