De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Aankondiging OnePlus 3T waarschijnlijk op 15 november

Thomas Haenen
9 november 2016, 10:33
2 min leestijd
Aankondiging OnePlus 3T waarschijnlijk op 15 november

De OnePlus 3T wordt over minder dan een week officieel aangekondigd, zo blijkt uit een nieuwe teaser van de fabrikant. Het zou een opgevoerde versie van de OnePlus 3 zijn.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 3T onthulling

De onthulling zal plaatsvinden op 15 november om 19:00 uur Nederlandse tijd, zo blijkt uit een vannacht gedeelde tweet van de fabrikant. Hoewel het toestel niet expliciet genoemd wordt, geeft het bedrijf aan dat de aankondiging over ‘T-7’ plaats zal vinden. Dat is tegelijkertijd een verwijzing naar de naam van het toestel (3T) én naar de spoedige onthulling (zeven dagen nadat de tweet geplaatst werd).

De tweet is ook voorzien van een korte video. Daarin wordt de Snapdragon 821-chip genoemd, de nieuwste en krachtigste chip van Qualcomm. Die biedt zo’n tien procent meer kracht dan de Snapdragon 820 die we in de OnePlus 3 vinden. Volgens de laatste geruchten wordt de 3T voorzien van de Snapdragon 821-chip, iets wat met de nieuwe tweet bevestigd lijkt te worden.

Meer over de OnePlus 3T

De geruchten over een verbeterde OnePlus 3 doken enkele weken geleden voor het eerst op. Hoewel de OnePlus 3 pas enkele maanden oud is, zou de fabrikant nog voor het einde van het jaar een nieuw model willen aanbieden. De OnePlus 3T biedt, naast een verbeterde processor, waarschijnlijk ook een aangepaste camera en een nieuwere versie van Android. Daarnaast wordt het amoled-scherm van het huidige model mogelijk ingewisseld voor een lcd-scherm.

→ Lees ook: Vijf zaken die we al weten over de OnePlus 3T

Opvallend is dat OnePlus mogelijk ook de adviesprijs omhoog gooit. De OnePlus 3T gaat waarschijnlijk 480 euro kosten, bijna een kwart meer dan het huidige model. Waar OnePlus ooit bekend stond als een prijsvechter, komt de fabrikant met zijn nieuwe prijspunt in de buurt van gevestigde namen als de Samsung Galaxy S7.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 3T
OnePlus 3T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu