OnePlus 3T-update verhelpt bugs, verbetert stabiliteit OxygenOS

OnePlus heeft een kleine update vrijgegeven voor zijn Android-variant OxygenOS. De update voor de OnePlus 3T verbetert de stabiliteit van het toestel en verhelpt een aantal problemen met bluetooth.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

OnePlus 3T OxygenOS 3.5.4

OxygenOS, de Android-variant van OnePlus, heeft een update gekregen. De nieuwe versie voegt geen grote nieuwe features toe, maar verhelpt vooral bugs onder de motorkap. De update is nog altijd gebaseerd op Android 6.0 Marshmallow: de update naar Android 7.0 volgt later pas met OxygenOS 4.0.

Onder de motorkap verbetert OxygenOS 3.5.4 vooral zaken die met de accu van het toestel te maken hebben. Zo hapert de OnePlus 3T minder als je batterijniveau onder de 5 procent gezakt is, terwijl het uitschakelen van de batterijbesparingsmodus na de update je gps-instellingen netjes terugzet.

OnePlus 3T OxygenOS 3.5.4

Ook de algehele stabiliteit van de OnePlus 3T is flink verbeterd met de update. Naast een aantal algemene bugs zijn ook bluetoothverbindingen verbeterd, vooral als je je toestel draadloos in de auto gebruikt. Bovendien werkt de cameraflitser nu weer naar behoren in WhatsApp.

Alleen de OnePlus 3T krijgt deze specifieke update, ondanks dat het bedrijf had beloofd gelijktijdige updates uit te brengen voor zowel de OnePlus 3 als de 3T. Later verduidelijkte het bedrijf deze uitspraak door aan te geven dat beide toestellen pas vanaf Android 7.0 Nougat gelijk zullen lopen qua updates. Dit zal dus vanaf begin volgend jaar het geval zijn.

OxygenOS 3.5.4 downloaden

De update voor de OnePlus 3T wordt geleidelijk naar alle gebruikers uitgerold. Doorgaans gebeurt dit gefaseerd, waardoor het even kan duren tot jouw toestel de updatenotificatie weergeeft. Er is nog geen losse link beschikbaar voor de update: je zult dus even geduld moeten hebben als er nog geen update voor je klaar staat.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.