‘OnePlus 3T wordt duurder dan gewone OnePlus 3’

Thomas Haenen
27 oktober 2016, 9:09
1 min leestijd
‘OnePlus 3T wordt duurder dan gewone OnePlus 3’

Het lijkt erop dat de mysterieuze variant op de OnePlus 3, die de OnePlus 3T zou heten, een hogere adviesprijs krijgt. De prijs ligt volgens een betrouwbare bron bijna 25 procent hoger.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 3T prijs

De OnePlus 3T gaat zo’n 80 dollar meer kosten dan de gewone OnePlus 3, zo geeft de doorgaans betrouwbare telecominsider Evan Blass aan op Twitter. Blass blijft cryptisch en geeft nog geen verdere details over het toestel.

De geruchten over een aangepaste versie van de OnePlus 3 doken enkele weken geleden voor het eerst op. Het nieuwe vlaggenschip van de fabrikant is sinds de lancering moeilijk verkrijgbaar, omdat OnePlus kampt met een tekort aan beeldschermen. De levertijden voor het toestel zijn in sommige landen al opgelopen tot meer dan vier weken.

oneplus 3 preview

De OnePlus 3T zou daarom het 5,5 inch amoled-scherm vervangen met een lcd-scherm. Daarbij wordt wel de resolutie verbeterd: deze zou omhoog gaan van 1920 bij 1080 pixels naar 2560 bij 1440 pixels. Ook wordt de Snapdragon 820-chip mogelijk vervangen door de net iets krachtigere Snapdragon 821. Dezelfde chip is ook in de Google Pixel en Pixel XL te vinden.

OnePlus 3T in Nederland

OnePlus verkoopt zijn vlaggenschip voor 399 dollar, maar rekent nu dezelfde prijs in euro’s. Als de OnePlus 3T 80 dollar duurder wordt dan zijn voorganger, dan betekent dat voor Nederlanders waarschijnlijk ook een prijsverhoging van 80 euro.

Gezien het grote aantal lekken in de voorbije weken lijkt de kans steeds groter dat de OnePlus 3T aankondiging op korte termijn volgt. Een precieze releasedatum voor het toestel is echter nog altijd onbekend.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 3T
OnePlus 3T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu