De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

OnePlus teast 3T-smartphone in aanloop naar onthulling

Wouter Nijsen
14 november 2016, 8:56
2 min leestijd
OnePlus teast 3T-smartphone in aanloop naar onthulling

In aanloop naar de onthulling van de OnePlus 3T, die morgen plaatsvindt, heeft OnePlus een nieuwe teaser gepubliceerd. Die laat zien dat het om een verbeterde versie van de OnePlus 3 gaat.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 3T teaser

oneplus 3t teaser

De afbeelding (zie hiernaast) maakt duidelijk dat het design van de OnePlus 3T niet afwijkt van dat van de reguliere OnePlus 3. Het toestel staat voor een spiegel, waarbij het meeste opvalt dat op het scherm een ’T’ te zien is. Hiermee wordt de naam van de smartphone nog maar eens bevestigd, want OnePlus hintte al eerder dat zijn nieuwe smartphone de 3T gaat heten.

De teaser, die op de officiële Weibo-pagina van OnePlus verscheen, laat verder niet veel los. Wel lijken de woorden ‘To Be a Better Me’ te hinten naar de verbeterde hardware van de smartphone. De OnePlus 3T beschikt hoogstwaarschijnlijk over de nieuwste Snapdragon 821-chip, die ongeveer 10 procent sneller is dan de Snapdragon 820-chip van de OnePlus 3. Onder meer de Google Pixel en Pixel XL draaien op dezelfde chip.

Ook beschikt het toestel waarschijnlijk over een verbeterde 16 megapixel-camera met een sensor van Sony en een hoger diafragma (f/1.7), waarmee de camera meer licht kan opvangen, waardoor deze scherpere foto’s in donkere omgevingen maakt. Volgens de laatste geruchten beschikt de OnePlus 3T over een grotere 3300 mAh-accu. Ter vergelijking: de OnePlus 3 moet het doen met 3000 mAh.

De OnePlus 3T wordt hoogstwaarschijnlijk morgen officieel onthuld. OnePlus heeft bekendgemaakt dat er die dag om 19.00 uur een aankondiging plaatsvindt. Wanneer de smartphone verkrijgbaar is en wat de adviesprijs wordt, is nog niet duidelijk. Wel lijkt het er sterk op dat de OnePlus 3T een aantal tientjes duurder is dan zijn voorganger. Meer weten? Check dan ons overzicht met OnePlus 3T geruchten. In onze OnePlus 3 review gingen we eerder al dieper op het vlaggenschip in.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 3T
OnePlus 3T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu